Τρίτη 28 Οκτωβρίου 2014

ΠΑΡΕΛΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΒΟΝΙΤΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΟΥ ΟΧΙ

Μέσα σε μια αρκετή καλή μέρα από θέμα καιρού, με λίγο συννεφιασμένο κάπως σκηνικό, γιορτάστηκε με ξεχωριστή λαμπρότητα και επισημότητα η 28η Οκτωβρίου σήμερα 28/10/2014 στην Βόνιτσα.  Πλήθος κόσμου παρέστη στη δοξολογία που τελέστηκε το πρωί στο Ιερό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνα, στην επιμνημόσυνη δέηση στο μνημείο των Ηρώων και έπειτα στην παραλία για να παρακολουθήσει την μαθητική παρέλαση. 
Μετά το πέρας της δοξολογίας, οι αξιωματούχοι και οι λοιποί εκπρόσωποι των Αρχών του Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας μετέβησαν στο Ηρώο της πλατείας και κατέθεσαν τα τιμητικά στεφάνια.
Στεφάνια κατέθεσαν οι: ο Δήμαρχος Ακτίου-Βόνιτσας Αποστολάκης Γεώργιος, ο Αντιπρόεδρος Δημοτικής Κοινότητας Βόνιτσας Χασακής Χρήστος, ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Βόνιτσας, ο Διοικητής της Αεροπορίας Ακτίου, ο Αντιπεριφερειάρχης Ιωάννης Λύτρας, Αντιπρόσωπος Εθνικής Αντίστασης και οι μαθητές των Δημοτικών Σχολείων, του Γυμνασίου και των Λυκείων Βόνιτσας.
Ακολούθως οι επίσημοι στάθηκαν κατά μήκος της παραλίας και παρακολούθησαν την παρέλαση.
Παρόντες ήταν ο αντιπεριφερειάρχης Ιωάννης Λύτρας, ο Δήμαρχος Ακτίου-Βόνιτσας Γεώργιος Αποστολάκης, ο αντιδήμαρχος Πάντας Νικόλαος, ο αντιπρόεδρος Χασακής Χρήστος και η δημοτική σύμβουλος Λίτου- Σάλλιαρη Βαρβάρα.
Παρέλασαν με τη σειρά, οι μαθητές του Δημοτικού σχολείου, του Γυμνασίου και του Λυκείου της Βόνιτσας.
Ενώ τον Πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησε η καθηγήτρια κ.Κακούρη-Αρνή Λουκία.
Ο Τελετάρχης κ.Νικάκης Επαμεινώνδας σήμανε την λήξη της τελετής και ζήτησε από τον κόσμο ενός λεπτού σιγή εις μνήμην των πεσόντων Ηρώων. 


 ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ:





































google page rank