Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2014

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΝ ΕΡΓΑΣΙΑ

Η αναπτυξιακή σύμπραξη «ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΝ ΕΡΓΑΣΙΑ», σας προσκαλεί στην ημερίδα με θέμα «Μεταποίηση Αγροτικών Προϊόντων», η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 2 Νοεμβρίου και ώρα 11:30 πμ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου Βόνιτσας. Στόχος της Ημερίδας είναι η μεταφορά καλών πρακτικών και η κατανόηση της μεταποίησης και συσκευασίας των αγροτικών προϊόντων για την αύξηση της προστιθέμενης αξίας και του εισοδήματος της περιοχής μας. Ομιλητές της ημερίδας, θα είναι οι κύριοι Παναγιώτης Παπαδόπουλος, Δημήτρης Τσακανίκας και Μιλτιάδης Ρόμπολας. Συντονιστής της συζήτησης είναι ο κύριος Πανταζής Πανταζόπουλος. Η οικονομία της περιοχής μας στηρίζεται στην ανάπτυξη της γεωργοκτηνοτροφίας και εμείς οφείλουμε να είμαστε παρόντες. 


Βόνιτσα, 27/10/14

Η Αναπτυξιακή Σύμπραξη «ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΝ ΕΡΓΑΣΙΑ» διοργανώνει Ημερίδα με θέμα «Μεταποίηση Αγροτικών Προϊόντων», την Κυριακή 2 Νοεμβρίου και ώρα 11:30 πμ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου Βόνιτσας, στα πλαίσια του Τοπικού Σχεδίου για την Απασχόληση «Δράσεις Στήριξης – Κατάρτισης Ανέργων στο Δήμο Ακτίου – Βόνιτσας.

Στόχος της Ημερίδας είναι η μεταφορά καλών πρακτικών και η κατανόηση της μεταποίησης και συσκευασίας των αγροτικών προϊόντων για την αύξηση της προστιθέμενης αξίας και του εισοδήματος της περιοχής μας. Η οικονομία της περιοχής στηρίζεται στην ανάπτυξη της γεωργοκτηνοτροφίας από τη μια μεριά μέσα από τη δημιουργία ομάδων παραγωγών και από την άλλη στην αύξηση της προστιθέμενης αξίας των προϊόντων, μέσα από τη μεταποίηση και την ελκυστική συσκευασία.
Ομιλητές στην Ημερίδα είναι οι:
1.      Παναγιώτης Παπαδοπουλος: Γεωπόνος, Σύμβουλος Τροφίμων & Αγροτικών Εκμεταλλεύσεων
2.      Δημήτρης Τσακανικας: Γεωπόνος, ΓΑΙΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΑΒΕΕ
3.      Μιλτιάδης Ρομπολας, Γεωπόνος, Βιοθρεπτική, Παραγωγή και Εμπορία Βιολογικών Προϊόντων
Τη συζήτηση συντονίζει ο Πανταζής Πανταζοπουλος, Γεωπόνος, Αγροτοοικονομολόγος.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Δημήτρης Καλογιάννης
Τηλ: 6955793725
E-mail: Kalogiannis_d@yahoo.com

                                                                                    Από το Γραφείο Τύπου της Α.Σ.


google page rank