Πέμπτη 19 Ιουλίου 2012

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!!! ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΥΝΑ ΜΕΣ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΦΥΤΡΩΣΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΔΕΝΔΡΟ


ΑΡΧΕΙΟ  26 ΔΕΚ 2011




ΜΑΓΙΑ - ΝΕΡΑΙΔΕΣ- ΠΑΓΑΝΑ - ΞΩΤΙΚΑ- ΚΑΛΙΚΑΤΖΑΡΟΙ-
ΟΙ ΘΕΟΙ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ

Το χριστουγεννιάτικο δένδρο στην πλατεία της κατούνας τρόμαξε να πάρει την σωστή του θέση.Νεράιδες το τραβούσαν προς την εκκλησία και έλεγαν εδώ θα στηθεί, μετά εμφανίστηκε η κακιά μάγισσα με την σκούπα της και είπε όχι θα στηθεί εκεί που το στήναμε κάθε χρόνο.
Τα πάγανα καραδοκούσαν και έλεγαν εμείς έχουμε  δένδρο τον πλάτανο. Τα ξωτικά είχαν δικιά τους άποψη να στηθεί στα πάνω καφενεία.
Δύσκολη απόφαση για τις μέρες μας, ένας τσακωμός μεταξύ όλων αυτών.
Τελικά συνεδρίασαν τα εκτελεστικά όργανα αυτών και είπαν «εδώ δεν είναι Βόνιτσα» για να στολίσουμε καράβι και να πηγαίνει πέρα δώθε, θα στολιστεί το δένδρο στο σημείο που ήταν κάθε χρόνο μιας και μας είχε φέρει μεγάλο γούρι και χάσαμε τα αυγά και τα καλάθια από το χωριό μας,απλά θα το αλλάξουμε δεν θα βάλουμε το περσινό.
Το δένδρο στήθηκε όμορφα στην θέση του κοντά σε γνωστό καφέ γλυκοπωλείο, δίπλα σε άλλο πρώην δένδρο που ως δια μαγείας έχει εξαφανιστεί  στις μέρες μας, (φημολογείται πως το πριόνισαν καλικάντζαροι νύχτα πριν μερικούς μήνες)! 
Ο Αίολος, θεός των ανέμων, γιος του Ποσειδώνα και της Άρνηςκρατούσε τους ανέμους μέσα στον ασκό του και τους άφηνε μετά από εντολή του Δία.    
Στην προκειμένη περίπτωση ο Αίολος, πήρε εντολή από τον Ποσειδώνα, που είναι ο θεός της θάλασσας, (άρα για μας του Ιονίου και του Αμβρακικού) διαμέσου SMS και άφησε τους ανέμους να γκρεμίσουν το δέντρο.
Η κατάσταση είχε φτάσει στο απροχώρητο, μεγάλες αντιθέσεις μεταξύ διοικούντων κάθε μορφής εξουσίας παρόλο που δεν μιλούν μεταξύ τους συνεννοούνταν με μηνύματα.
Οι απλοί θνητοί είχαν μείνει άφωνοι με τα τόσα που είχαν συμβεί.
Ήρθε η ώρα του Θεού Δία  (είναι παιδί του Κρόνου με την Ρέα, και αδελφός των άλλων θεών, της Εστίας, Δήμητρας, Ήρας, του Άδη και Ποσειδώνα).
Ο Δίας χρησιμοποίησε τις αστραπές και τις βροντές τα οποία ήταν σύμβολα της δύναμής του και τα είχε προμηθευτεί από τουςΚύκλωπες, θυμάστε τότε πριν ένα χρόνο στις εκλογές που τον στήριξαν στο όνομα τηςσυμμαχίας, εναντίων των πράσινων Τιτάνων.  
Στέλνοντας μήνυμα SMS λοιπόν στους εν Κατούνη φρουρούς του, τους Εκατόγχειρες, τους διέταξε να τα βρουν μεταξύ τους, έστω και εικονικά, και ξανάστησαν το δένδρο και το θεμελίωσαν καλά. 
Συγχρόνως φώτισε και τον πλάτανο και μπήκαν και άλλα φώτα σε κολωνάκια και όλα τέλειωσαν και με την παρέμβαση βονιτσάνου ηλεκτρολόγου. 
Ο πόλεμος αυτός κράτησε λίγες μέρες γιατί λόγω δωρεάν κινητής τηλεφωνίας μεταξύ τους υπήρξε γρήγορη συνεννόηση.


 Οταν η Μυθολολογία συναντά την πραγματικότητα του σήμερα.  
google page rank