Τρίτη 16 Απριλίου 2013

Ο Αδίστακτος δραπέτης που ξέρει καλά την περιοχή της Βόνιτσας



Είχε συλληφθεί για κλοπές σε Μοναστηράκι και Μαλεσιάδα. 
Ο εν λόγω κακοποιός SULAJ ή BRAHA FATOS, ο οποίος δραπέτευσε από τις φυλακές Τρικάλων, όπως αναφέρει η εφημερίδα Γεγονός έζησε κατά καιρούς σε περιοχές της Αιτωλοακαρνανίας και ειδικά στη Βόνιτσα και τον Βάλτο. Μάλιστα διέπραξε κλοπές στο Μοναστηράκι Βόνιτσας και στη Μαλεσιάδα της ενότητας Ινάχου.
        Η αναζήτηση των 8 δραπετών από τις φυλακές Τρικάλων έχει κινητοποιήσει την Αστυνομία σε όλη τη χώρα που θεωρεί –και είναι –ζήτημα τιμής να φθάσει στα ίχνη τους και να τους οδηγήσει πίσω στις φυλακές.......
      Η υπόθεση που συγκλόνισε το πανελλήνιο, μετά και τη δολοφονία της άτυχης κοπέλας- που βρέθηκε τυχαία στο σημείο τη συμπλοκής στην Κόρινθο- έχει θέσει σε επιφυλακή  όλες τις αστυνομικές δυνάμεις. 
       Αυτές όμως της Αιτωλοακαρνανίας για έναν επιπλέον λόγο: Ο ένας εκ των δραπετών, ο 33χρονος Μπράχα Φάτος γνωρίζει καλά τα κατατόπια του νομού μας καθώς είχε επιδείξει πλούσια δράση στα μέρη μας. Ήταν μάλιστα αυτή που τον οδήγησε στις φυλακές.
      Ο εν λόγω κακοποιός, όπως αναφέρει η εφημερίδα Γεγονός έζησε κατά καιρούς σε περιοχές της Αιτωλοακαρνανίας και ειδικά στη Βόνιτσα και τον Βάλτο. 
      Μάλιστα διέπραξε κλοπές στο Μοναστηράκι Βόνιτσας και στη Μαλεσιάδα της ενότητας Ινάχου. Το ιστορικό αυτό έκανε την τοπική αστυνομία να είναι σε εγρήγορση για τυχόν επιλογή του δραπέτη να επιστρέψει σε περιοχές του Νομού, πολύ περισσότερο που ο ορεινός Βάλτος είναι σχεδόν όμορος ορεινού όγκου  των Τρικάλων. 
      Δεν είναι τυχαίο πως όταν έγινε η ληστεία σε βάρος του ταχυδρόμου στο Τρίκλινο καποιων η σκέψη πήγε στους δραπέτες των Τρικάλων, έστω κι αν δεν υπάρχουν σχετικά στοιχεία.  
       Θυμίζουμε πως σε βάρος των οκτώ δραπετών έχει ασκηθεί ποινική δίωξη κατά περίπτωση για ηθική αυτουργία σε απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή από κοινού, στάση κρατουμένων, ηθική αυτουργία από κοινού σε διακεκριμένη παράνομη οπλοφορία πολεμικού τυφεκίου και χειροβομβίδων, ηθική αυτουργία από κοινού σε παράνομη οπλοχρησία κατά συρροή, σύσταση και συμμετοχή σε συμμορία, κατοχή όπλων στη φυλακή και ηθική αυτουργία σε προμήθεια κινητού τηλεφώνου σε κρατούμενο του Καταστήματος Κράτησης Τρικάλων.

agrinionews
xiromeronews
google page rank