Τετάρτη 21 Αυγούστου 2013

ΝΟΣΤΑΛΓΙΚΗ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΜΦΙΚΤΙΟΝΙΑ ΑΚΑΡΝΑΝΩΝ ΣΤΗΝ ΒΟΝΙΤΣΑ


Πριν μερικές ημέρες στην Βόνιτσα έγινε η κεντρική παρουσίαση  του συλλόγου Αμφικτιονία Ακαρνάνων. Πραγματικά ήταν μια βραδιά γεμάτη από νοσταλγία και αναμνήσεις. Ήταν μια βραδιά που πολύ από εμάς συγκινηθήκαμε και νοσταλγήσαμε εκείνα τα χρόνια, τα παιδικά μας χρόνια οι περισσότεροι.

Οι πολίτες της  “Bella Vonizza” παρουσίασαν σημαντικά  γεγονότα από  Γυμναστικές Επιδείξεις  και  Κολυμβητικούς Αγώνες  που γίνονταν κάποτε στην Βόνιτσα  και Ιστορίες-Γεγονότα από την  «ΕΝ ΒΟΝΙΤΣΗ…..ΚΑΠΟΤΕ….».
  Είδαμε υλικό από πραγματικά ενδιαφέρουσες αθλητικές επιδείξεις . Παρακολουθήσαμε την γέννηση και την εξέλιξη του τότε Ναυταθλητικού ομίλου της Βόνιτσας από τον αείμνηστο Ιωάννη Λιαλιάμο. Ενός ανθρώπου που πραγματικά έδωσε και την ψυχή του για αυτόν τον σύλλογο για αυτήν την Πόλη. Έναν άνθρωπο που είχα την τύχη  να γνωρίσω προσωπικά και ήξερα το ήθος του και την αγάπη του για τον άνθρωπο.
Είδαμε την Βόνιτσα και την Πλατεία Νυχτερίδας όπως δεν την έχουμε δει ποτέ. Πανέμορφη και γεμάτη με αναμνήσεις και ζωντάνια.
Ο κόσμος που παρακολούθησε ήταν αρκετός και έφυγε με μια γλυκή ανάμνηση από την αναδρομή που στην Βόνιτσα μιας άλλης εποχής ,.
Την παρουσίαση δημιούργησε ο ακούραστος Στέλιος Ντίνος (που έκανε εκείνη την βραδιά μέχρι να ξεκινήσει η παρουσίαση 8 μπάνια!!!!!) μαζί με τους παρουσιαστές της εκδήλωσης που βοήθησαν στο να στηθεί αυτή η παρουσίαση και ήταν οι :
Νικάκης Επαμεινώνδας
Γούδα Ντίνου Ευδοκία
Βρακατσέλη Στρατούλα
Βρακατσέλη Χριστίνα
Λουκία Κακούρη Αρνή
Ντίνος Γιάννης
Τέλος να αναφέρουμε ότι ο πρόεδρος του Συλλόγου Ντόβας Φίλλιπος μίλησε για την προσφορά του συλλόγου Αμφικτιονία Ακαρνάνων και είπε χαρακτηριστικά ότι «Ο σύλλογος  Αμφικτιονία Ακαρνάνων δουλεύει και εργάζεται για την Ιστορία και την ανάδειξη του πολιτιστικού θησαυρού του τόπου και ότι δεν κάνει πολιτική  αλλά πολιτιστική δραστηριότητα». Ο κύριος Ντόβας στο τέλος της ομιλίας του είπε ότι αποχωρεί από την προεδρία του Συλλόγου , παραμένοντας στο πλευρό και υπέρμαχος του Συλλόγου και ευχαρίστησε όλους τους ανθρώπους που πρόσφεραν  τόσα χρόνια στον Σύλλογο ΑΜΦΙΚΤΙΟΝΙΑ ΑΚΑΡΝΑΝΩΝ
Ακολουθούν Φωτογραφίες από την εκδήλωση:
















ambrakikosnews
google page rank