Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015

Παλιάμπελα: Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρώτη εκδήλωση του Πολιτιστικού Συλλόγου Παλιαμπέλων «ο Μύλος»

Η εορταστική εκδήλωση που διοργάνωσε στις 11 Ιανουαρίου ο Πολιτιστικός Σύλλογος Παλιαμπέλων στο δημοτικό  σχολείο στις 17.00  το απόγευμα στα παλιάμπελα, ήταν η πρώτη και αισιόδοξη εκδήλωση, όπου εκτός των άλλων περιλάμβανε  αγιασμό και κοπή βασιλόπιτας.
Σε ανακοίνωσή του ο Σύλλογος αναφέρει:
Η χτεσινή (11/01/2015) ήταν μια ιδιαίτερη μέρα για το Σύλλογό μας, καθώς κάναμε Αγιασμό και κοπή πίτας!! Αυτό που για μία ακόμη φορά υπήρξε καθηλωτικό και αφάνταστα συγκινητικό ήταν η συμμετοχή σύσσωμων των Παλιαμπελιωτών, τόσο σε παρουσία, όσο και σε συνεισφορά, αφού τα εδέσματα και τα αναψυκτικά που παρατέθηκαν στη συνέχεια της εκδήλωσης ήταν από κατοίκους του χωριού. 
Τη χτεσινή μας εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους και αρκετοί από τους αιρετούς άρχοντες του τόπου μας, όπως οι κύριοι Σώζος Βασίλειος, Στούπας Θεόδωρος, Αποστολάκης Παντελής, Κασόλας Αθανάσιος, Μωραΐτης Νικόλαος, Κατσαράς Θεόδωρος και Τραυλοστάθης Δημήτριος, ενώ δεν έλειπαν εκπρόσωποι των συλλόγων γονέων και κηδεμόνων του γυμνασίου και του γενικού λυκείου Βόνιτσας, τους οποίους και ευχαριστούμε ιδιαίτερα.
Εμείς με την σειρά μας να ευχηθούμε καλή πορεία στο Σύλλογο.

ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ:




























google page rank