Πέμπτη 27 Αυγούστου 2015

Φιλική νίκη του Τηλυκράτη με 2-0 στη Βόνιτσα

Δεύτερος αγώνας στα πλαίσια της προετοιμασίας για Τηλυκράτη και Αμβρακικό, με τις δυο ομάδες να συναντιούνται στο γήπεδο της Βόνιτσας και τους προπονητές να κόβουν και να ράβουν, να δοκιμάζουν, να σουλουπώνουν, με απώτερο φυσικά σκοπό την έγκαιρη διαμόρφωση του προσώπου που θέλουν να δείξουν στο πρωτάθλημα.
Νικητής ο Τηλυκράτης με τελικό σκορ 0-2, με υπεροχή στον αγωνιστικό χώρο, με δύο όμορφα τέρματα και ευκαιρίες για περισσότερα. Από την άλλη, ο Αμβρακικός αρκέστηκε -ειδικά στο πρώτο μέρος- στην αμυντική του λειτουργία, που σίγουρα πέρασε κάποιες δύσκολες στιγμές, αλλά με την πάροδο του χρόνου έδειξε να ανταποκρίνεται.

Το σκορ άνοιξε ο Ορφανός στο 15ο λεπτό, όταν βρέθηκε χωρίς αντίπαλο μέσα στην περιοχή, έπειτα από εξαιρετική πάσα του Καταγή Σ. και δεν δυσκολεύτηκε να πλασάρει τον Παχή. Ο Ορφανός είχε και δοκάρι στο δεύτερο μέρος, όπως και κάποιες καλές ευκαιρίες, όμως βρήκε απέναντί του πολύ καλές τοποθετήσεις και από τους δύο τερματοφύλακες που χρησιμοποιήθηκαν από τον Α. Φερεντίνο.
Το 0-2 ήρθε λίγο πριν το τέλος και ενώ ο Αμβρακικός είχε αρχίσει να παίρνει μέτρα μες τον αγωνιστικό χώρο επιζητώντας την ισοφάριση. Σε μια αντεπίθεση, ο Καταγής Γ.  βρέθηκε κοντά στη γραμμή της περιοχής από αριστερά και έψαξε στο πέναλτι συμπαίκτη του. Εκεί βρέθηκε ο Γαζής, που πηδώντας πιο ψηλά απ' όλους, έστειλε με καρφωτή κεφαλιά τη μπάλα στα δίχτυα.
Για τον ΠΑΣ Αμβρακικό αγωνίστηκαν: Παχής, Φέσσας, Νταλταγιάννης, Παλούκης, Ιωάννου, Φουρλής, Πρόνιος, Μπεκιάρης, Χασάι, Θεράπος, Κατσαρός και Παλούκης, Τσαΐκος, Μπογιατζής, Προδρομίτης, αλλά και ο υπό δοκιμή Βουλγαρίδης.
Για τον Τηλυκράτη ξεκινησαν οι: Σκιαδάς, Γεωργακης, Βρεττός, Καταγής Λ., Πολίτης, Μπουρδούβαλης (ο οποίος δοκιμάζεται εδώ 3 μέρες στην ομάδα), Περιστέρης, Ορφανός, Σταύρου, Δημουλιάς, Καταγής Σ.  όπως και οι Γαζής, Καλογερής, Ιασωνίδης, Φίλιππας, Κτενάς, Καταγής Γ, Παπαδόπουλος και Κόκκαλης
Αλέξης Πανταζής
google page rank