Παρασκευή 14 Αυγούστου 2015

Δύο μουσικές βραδιές στην Κατούνα. Ξεχώρισε η φωνή της Ειρήνης Λώλου από τα Παλιάμπελα

Η Κατούνα αν και ο καιρός ήταν χειμωνιάτικος Τετάρτη και Πέμπτη 12 και 13 Αυγούστου 2015 έζησε δυο διαφορετικές στιγμές χαλάρωσης ακούγοντας τραγούδια και μουσική όλων των ειδών. Το μουσικό αυτό διήμερο διοργανώθηκε από το κέντρο μέριμνας του Δήμου μας. Την Τετάρτη 12/8/2015 η λαικοδημοτική ορχήστρα χάρισε στους συγχωριανούς μας που βγήκαν στην πλατεία αψηφώντας το κρύο, παραδοσιακά και λαϊκά τραγούδια από ερασιτέχνες τραγουδιστές και μουσικούς. Με την ορχήστρα αυτή τραγούδησε και ο συνδημότης μας Χρήστος Νίκου.
Η δεύτερη μουσική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε χτες Πέμπτη 13 Αυγούστου είχε να μας δώσει πολύ καλά μουσικά ακούσματα και φωνές. Η χθεσινή καταιγίδα  όμως που έγινε στην Κατούνα όπου ξεριζώθηκαν δένδρα πλημμύρισαν σπίτια και το χαλάζι είχε μέγεθος καρυδιού δεν άφησε τον κόσμο να βγει το βράδυ έξω διότι είχε πολύ χαμηλή θερμοκρασία και αέρα.
Παρόλα αυτά όμως η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε  και οι φωνές που ακούστηκαν ήταν, του Ισαάκ Τοκατλίδη με τραγούδια rock, έντεχνα και μπαλάντες και της Ειρήνης Λώλου που έχει καταγωγή από τα Παλιάμπελα και σκόρπισε με τη θετική αύρα της, αλλά και την πολύ  γλυκιά  φωνή της, ακούσματα  που ανέβασαν τους συγχωριανούς μας, που αψήφησαν το κρύο. Όλοι οι Κατουνιώτες και φίλοι ευχαρίστησαν τους δυο καλλιτέχνες για την βραδιά που τους πρόσφεραν. Την πρώτη μουσική βραδιά τίμησε με την παρουσία του Ο Δήμαρχος Γιώργος Αποστολάκης. Δείτε φωτο και από τις δυο μέρες. 
ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ
ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ:
























ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΕΡΑ 































































google page rank