Ένα ακόμη επεισόδιο με αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ σημειώθηκε στο Αγρίνιο. Λίγες ημέρες μετά τον επεισοδιακό έλεγχο ενός οχήματος που οδηγούσαν Ρομά, χθες λίγο πριν τις 6 το απόγευμα σήμανε συναγερμός στην τοπική αστυνομία. 

Πιο συγκεκριμένα στην περιοχή του κόμβου του Αγίου Δημητρίου 20χρονος οδηγός δίκυκλης μοτοσυκλέτας αρνήθηκε να σταματήσει σε σήμα των αστυνομικών για τροχονομικό έλεγχο, πάτησε το γκάζι και απομακρύνθηκε. Όπως διαπιστώθηκε μάλιστα ο νεαρός οδηγούσε το όχημα χωρίς πινακίδες. ........

Λίγη ώρα αργότερα οι αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ εντόπισαν τον 20χρονο «θερμόαιμο» σε άλλο σημείο του Αγρινίου ωστόσο αυτή την φορά κατάφεραν να τον εγκλωβίσουν και τον υποβάλουν σε έλεγχο. Αυτός όχι μόνο αρνήθηκε να συνεργαστεί με τους αστυνομικούς, αλλά τους εξύβρισε και τους απείλησε κιόλας με αποτέλεσμα να συλληφθεί χωρίς δεύτερη σκέψη. Μάλιστα οδηγούσε χωρίς δίπλωμα και χωρίς ασφάλιση. 
Εκτός από τα διοικητικά πρόστιμα που του επιβλήθηκαν για τις παραβάσεις του Κ.Ο.Κ, σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απείθεια, εξύβριση και απειλή εναντίον αστυνομικών οργάνων και θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα για τα περαιτέρω.
Νίκος Αγγελόπουλος
πηγή: http://sinidisi.gr