Σάββατο 2 Απριλίου 2016

Πάτρα: Συνελήφθη 44χρονος για βιασμό και αποπλάνηση ανήλικης

Συνελήφθη, προχθές (31-3-2016) το απόγευμα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, ηλικίας 44 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για βιασμό και αποπλάνηση ανηλίκου.
Τις ίδιες κατηγορίες αντιμετωπίζει ένας ακόμα συνεργός του 44χρονου, τα στοιχεία του οποίου δεν έχουν ακόμα ταυτοποιηθεί και αναζητείται.
Ειδικότερα, χθες το μεσημέρι, σε συνοικιακό δρόμο, οι δυο δράστες ακινητοποίησαν 15χρονη ημεδαπή και αφού την οδήγησαν σε εγκαταλελειμμένο κτίριο, ασκώντας της σωματική βία την ανάγκασαν σε ασελγείς πράξεις.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών αξιοποιώντας στοιχεία, ταυτοποίησαν τα πλήρη στοιχεία του 44χρονου και σε έρευνα που ενήργησαν στην οικία του, παρουσία δικαστικού λειτουργού, τον εντόπισαν και τον συνέλαβαν.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό του συνεργού του βρίσκονται σε εξέλιξη.
Ακολουθούν και νεότερες συλλήψεις στην πόλη της Πάτρας:
Συνελήφθη 55χρονη στην Πατρα
Σε βάρος της εκκρεμούσαν τρεις καταδικαστικές αποφάσεις με συνολική ποινή μεγαλύτερη των 12 ετών
Συνελήφθη, χθες (1-4-2016) το πρωί, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, μια ημεδαπή γυναίκα ηλικίας 55 ετών σε βάρος της οποίας εκκρεμούσαν τρεις καταδικαστικές αποφάσεις του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων και του Μονομελούς Πρωτοδικείου Πατρών με τις οποίες τις είχε επιβληθεί συνολική ποινή φυλάκισης δώδεκα ετών και τεσσάρων μηνών για φοροδιαφυγή.
Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στις αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.
Συνελήφθησαν δυο ημεδαποί για υπεξαίρεση στην Πάτρα
Συνελήφθησαν, προχθες (1-4-2016) νωρίς το απόγευμα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης Πατρών, δυο ημεδαποί (άνδρας – γυναίκα) ηλικίας 53 και 46 ετών αντίστοιχα, κατηγορούμενοι για υπεξαίρεση.
Ειδικότερα οι δυο δράστες, ως υπεύθυνοι ιδιωτικού χώρου στάθμευσης οχημάτων στην Πατρα, παρέλαβαν αυτοκίνητο 31χρονης ημεδαπής προκειμένου φυλάξουν αυτό για μικρό χρονικό διάστημα έναντι αμοιβής.
Κατά τη μετάβαση της ιδιοκτήτριας για την παραλαβή του αυτοκινήτου, αυτό δεν βρέθηκε στο χώρο στάθμευσης με αποτέλεσμα η παθούσα να καταγγείλει το περιστατικό και αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης που περιπολούσαν στην περιοχή να μεταβούν άμεσα στο ιδιωτικό παρκιν και να συλλάβουν τους δυο ημεδαπούς.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, ενώ οι έρευνες για την υπόθεση συνεχίζονται.
agrinioreport
google page rank