Παρασκευή 15 Απριλίου 2016

Συνάντηση συνεργασίας του Δημάρχου Ακτίου – Βόνιτσας στην «ΤΡΙΧΩΝΙΔΑ ΑΕ»

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
Δήμος Ακτίου Βόνιτσας 
Γραφείο Δημάρχου
Ταχ. Διεύθυνση : Βόνιτσα 
Ταχ. Κώδικας 30002. 
Τηλ. 26433109-102                      Βόνιτσα 15/4/2016

Fax:  2643 022556 


Συνάντηση συνεργασίας του Δημάρχου Ακτίου – Βόνιτσας στην «ΤΡΙΧΩΝΙΔΑ ΑΕ»
Επίσκεψη εργασίας πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Ακτίου – Βόνιτσας κος Αποστολάκης Γεώργιος Θεόδωρος στα γραφεία της ΤΡΙΧΩΝΙΔΑ ΑΕ την Παρασκευή 15 Απριλίου.
Στη συνάντηση ο Δήμαρχος Ακτίου –Βόνιτσας ενημερώθηκε καταρχήν από τα στελέχη της ΤΡΙΧΩΝΙΔΑ ΑΕ, για την πορεία εξέλιξης τόσο των ιδιωτικών επενδύσεων, αλλά και των έργων δημοσίου χαρακτήρα που χρηματοδοτούνται στην περιοχή της Βόνιτσας από την ΤΡΙΧΩΝΙΔΑ ΑΕ στα πλαίσια του Άξονα 3 και Άξονα 4 του ΠΑΑ 2007-2013. 
    Επίσης ο δήμαρχος ενημερώθηκε για τις δυνατότητες ένταξης νέων έργων στο Πλαίσιο του Τοπικού Προγράμματος «Τοπική Ανάπτυξη με Πρωτοβουλία Τοπικών Κοινοτήτων» που η ΤΡΙΧΩΝΙΔΑ ΑΕ  θα υποβάλει σε σχετική Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος του Μέτρου 19 του νέου ΠΑΑ 2014-2020. 
       Ο Δήμαρχος Ακτίου – Βόνιτσας αναφέρθηκε στην πρόθεσή του ο Δήμος Ακτίου – Βόνιτσας καθώς ιδιώτες να συμμετέχουν στην περιοχή εφαρμογής του Τοπικού Προγράμματος που η ΤΡΙΧΩΝΙΔΑ ΑΕ  θα διαμορφώσει στο Πλαίσιο του Μέτρου 19 του ΠΑΑ  2014 – 2020, καθώς και στην πρόθεσή του για την υποβολή προς την ΤΡΙΧΩΝΙΔΑ  ΑΕ προτάσεων ώριμων δημοτικών έργων, που θα αφορούν υποδομές στις δημοτικές ενότητες του Δήμου Ακτίου – Βόνιτσας με συνολικό προϋπολογισμό που θα ξεπερνά το 1.000.000,00€.
       Για το λόγο αυτό θα υπάρξει σχετική απόφαση από το Δημοτικό Συμβούλιο καθώς επίσης και ενημερωτική συνάντηση στελεχών της ΤΡΙΧΩΝΙΔΑ ΑΕ στο Δήμο για ενημέρωση του επενδυτικού κοινού και των φορέων της περιοχής.
Στην συνάντηση παρευρέθηκαν τα στελέχη του Δήμου Ακτίου – Βόνιτσας κα Μπουρδάρα Χάιδω  και κα Βασιλάκου Μαρία, ενώ απ΄ την ΤΡΙΧΩΝΙΔΑ ΑΕ η ενημέρωση στο Δήμαρχο έγινε από τον Γενικό Διευθυντή κο Χάρη Καφρίτσα και τον  κο Ιπποκράτη Μπιρπίλη υπεύθυνο της Αντένας του Νομού Αιτωλοακαρνανίας για τον Άξονα 3.

google page rank