Κυριακή 17 Απριλίου 2016

Let’s do it ΚΑΤΟΥΝΑ Ηχηρό μήνυμα εθελοντισμού απο την Αθηνά Καρέλου. "Γίνε η αλλαγή που περιμένεις" μόνος σου θα την κάνεις, μην περιμένεις από τους άλλους

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις "η  Αθηνά πετάει τις μεγάλες πέτρες,
ο Χρήστος με το φτυάρι ως συνήθως" και τα άλλα παιδιά καθαρίζουν
την πλατεία. Να σημειώσουμε πως τις φώτο τις βγάλαμε κρυφά,
η Αθηνά δεν θέλει δημοσιότητα και φλας.   
Μέρες τώρα η Κατούνα ζει σε ρυθμούς Let’s do it. Κάθε γειτονιά, κάθε δρόμος, κάθε πλατεία, έχει καθαριστεί μπορεί να μην είναι μεγάλη η συμμετοχή από κόσμο σημασία έχει πως η Δημοτική Σύμβουλος και Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου Ακτίου Βόνιτσας, Αθηνά Καρέλου με μερικούς από τους εργάτες του Δήμου και συγχωριανούς το  πήρε προσωπικά το θέμα και δίνει στην Κατούνα μια διαφορετική εικόνα φιλοξενίας και καθαριότητας που και με προσωπική της εργασία προσπαθεί πολλές φορές.
Σήμερα καθαρίστηκε και η πλατεία μιας και αύριο το πρωί στον Ιερό Ναό του Αγίου Αθανασίου θα τελεσθεί Αρχιερατική Θεία Λειτουργία Ιερουργούντος  του  Μητροπολίτου Αιτωλίας & Ακαρνανίας κ.κ. ΚΟΣΜΑ και πλήθος κόσμου θα παραστεί.
Η καθαριότητα και τα ασπρίσματα έχουν αρχίσει εδώ και μέρες στην Κατούνα, ίσως είναι η πρώτη φορά που στο χωριό μας γίνεται με τόση επιμέλεια μιας και πλησιάζουν και οι γιορτές και πολύς κόσμος προβλέπετε φέτος να κατέβει στο χωριό μας.
Εμείς με την σειρά μας προσκαλούμε στην Κατούνα όλους τους ετεροδημότες και φίλους.
Η Κατούνα ζει πλέον στους ρυθμούς των εορτών, στους ρυθμούς της νηστείας και της καθαρής ψυχής, στους ρυθμούς της Μεγάλης Εβδομάδας των παθών του ΚΥΡΙΟΥ που πλησιάζει.
Γι’ αυτό ο Δήμος Ακτίου –Βόνιτσας και η Κοινότητα Κατούνας με την βοήθεια συγχωριανών μας προσπαθούν για το καλύτερο, ώστε η Ανάσταση του κυρίου να έρθει με τον καλύτερο τρόπο για κάθε σπίτι, κάθε οικογένεια, κάθε χωριανό και συνδημότη μας.





















google page rank