Σάββατο 16 Απριλίου 2016

Τρίτη θέση στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα του Ολυμπιακού αθλήματος TAE KWON DO (WTF) για την Καϋμενάκη Μελίνα, αθλήτρια του Ακαρνανικού Α.Σ. Μύτικα.

Νέα επιτυχία για την Καϋμενάκη Μελίνα, αθλήτρια του Ακαρνανικού Α.Σ. Μύτικα και της Νίκης Παλαίρου. Κατέκτησε την τρίτη θέση στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα του Ολυμπιακού αθλήματος TAE KWON DO (WTF), που διεξήχθη στην Αθήνα την Τετάρτη στις 13/4/20116, εκπροσωπώντας το Γενικό Λύκειο Μύτικα Αιτωλοακαρνανίας στην κατηγορία -67 κιλών.
Πολύ δυνατή και η παρουσία δύο νέων αθλητών από την Πάλαιρο του Γιαννιά Νικόλαου και του Κατσαμπίρη Δημήτρη που εκπροσώπησαν το Γυμνάσιο – Λύκειο Παλαίρου οι οποίοι έπαιξαν πολύ δυνατούς αγώνες και πήραν σημαντικές εμπειρίες για το μέλλον.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ για τους Διευθυντές των σχολείων κυρίους Πολίτη Νικόλαο, Διευθυντή Λυκείου Μύτικα και Δάγλα Δημήτριο, Διευθυντή Λυκείου Παλαίρου για την βοήθεια και την υποστήριξη προς τους νεαρούς μαθητές αθλητές τους καθηγητές φυσικής αγωγής, τους εκπαιδευτικούς των Λυκείων Μύτικα και Παλαίρου και κυρίως στην κυρία Γαλανοπούλου Χριστίνα που ως αρχηγός αποστολής συνόδευσε τα παιδιά και παρέμεινε υπομονετικά ως τις 12:00 μ.μ.  και τη λήξη των αγώνων ενισχύοντας τις προσπάθειες τους με το δικό της τρόπο.
Το επίπεδο των αγώνων ήταν πολύ υψηλό η συμμετοχή πολύ μεγάλη (σ.σ. 540 αθλητές μαθητές). Η Μελίνα είχε να συναγωνιστεί τις καλύτερες αθλήτριες της κατηγορίας της στην Ελλάδα. Χαρακτηριστικό είναι ότι η δεύτερη και η τρίτη νικήτρια του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος γυναικών έμειναν εκτός μεταλλίων και κατάφερε πάλι να φτάσει τόσο ψηλά.
Με τη νίκη της αυτή η Μελίνα εξασφάλισε και τα μόρια για τις σχολές επιλογής της στα Α.Ε.Ι. κάτι που βεβαίως είχε εξασφαλίσει και με τις προηγούμενες νίκες της.
Η αθλήτρια από το Αρχοντοχώρι είναι αυτή τη στιγμή η καλύτερη αθλήτρια του Ολυμπιακού TAE KWON DO του νομού με βάση την διάρκεια και τις επιδόσεις της, κάτι που το αποδεικνύουν τα οκτώ βάθρα στα έξι τελευταία χρόνια σε επίσημες διοργανώσεις της Ελληνικής Ομοσπονδίας TAE KWON DO, με αποκορύφωμα την πρώτη θέση στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα συλλόγων (Αθήνα 2012), τα 12 χρυσά μετάλλια σε πανελλήνια διασυλλογικά πρωταθλήματα της ΕΛΟΤ, τα δυο βάθρα της σε πρωταθλήματα του εξωτερικού και οι πολλές διακρίσεις σε μικρότερης εμβέλειας αγώνες (τοπικά διασυλλογικά).
Αξιοσημείωτο είναι επίσης και η διαδρομή της από το TAE KWON DO ITF, καθώς και εκεί έχει να παρουσιάσει μεγάλες διακρίσεις (σ.σ. 2η θέση στο περυσινό Πανελλήνιο εφήβων νεανίδων, 2η θέση KING OF THW TAE KWON DO κ.α) και τώρα απέδειξε για μια ακόμη φορά ότι βρίσκεται στην ελίτ των αθλητριών του TAE KWON DO και ότι δικαιωματικά το μέλλον της ανήκει.
Η Μελίνα δήλωσε: «Ήταν ένα δύσκολο πρωτάθλημα, έδωσα τέσσερις πολύ δύσκολους αγώνες δεν ήμουν πολύ καλά σωματικά, καθώς είχα ρίξει το βάρος στο διάβασμα και οι αγώνες δεν ήταν στον προγραμματισμό μας,  όμως τις περισσότερες αθλήτριες τις γνώριζα από τα πρωταθλήματα. Έτσι δουλέψαμε με τον προπονητή μου πολύ με βίντεο, Μελετήσαμε αντιπάλους, ρίξαμε το βάρος στην τακτική και όλα πήγαν καλά με βοήθησαν βέβαια πολύ και οι συναθλητές μου από το Μύτικα και την Πάλαιρο τους οποίους ευχαριστώ όλους». 
Ο Νίκος πρώτη εμπειρία σ αυτούς τους αγώνες δήλωσε: «Ήταν μια πολύ δυνατή εμπειρία, εκπληκτικό στάδιο, άρτια διοργάνωση, πολύ ψηλό επίπεδο αθλητών, ένιωθα καλά πίεσα πολύ κατά την διάρκεια του αγώνα, πήρα πολλά στοιχεία, πάμε παρακάτω…»
Ενώ ο Δημήτρης από την πλευρά του τόνισε:  «Όλα είναι εμπειρία και ικανότητα κάθε αγώνας είναι ένα μάθημα για μένα, μπαίνω στο πνεύμα των αγώνων όλο και περισσότερο, κάθε φορά νιώθω και πατώ καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο…»
«Αυτό που μου αρέσει πολύ σε αυτά τα παιδιά είναι ο χαραχτήρας τους, η δίψα τους για διάκριση, το αγωνιστικό τους πνεύμα, ο τρόπος που αντιμετωπίζουν την νίκη και την ήττα και αυτό μου δίνει ακόμη μεγαλύτερη αισιοδοξία ότι θα ανεβούμε ακόμα πιο ψηλά…
Ξέρω ότι θα είμαστε πολύ δυνατοί, χρειαζόμαστε μόνο λίγο αγωνιστικό χρόνο για να βγάλουμε στους αγώνες αυτό που δουλεύουμε στην προπόνηση. Έχουμε μια εξαιρετική ομάδα με νέους πολύ καλούς αθλητές που θα διεκδικήσει και θα κατακτήσει πολλές διακρίσεις στο μέλλον. Ο σωστός προγραμματισμός, η ποιοτική προπόνηση, η αγωνιστική δράση και το ταλέντο των αθλητών μας είναι τα μυστικά της επιτυχίας μας, συνεχίζουμε…», δήλωσε ο προπονητής του συλλόγου Καϋμενάκης Σπύρος.

 MYTIKAS PRESS
kandilatoxoriomas
google page rank