Ετικέτες

Δευτέρα, 15 Μαΐου 2017

ΠΑΛΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ: ΤΟ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΜΕΝΟ KOSTA MARIA ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ

 Το Κatouna News φέτος κάνει μια προσπάθεια έτσι ώστε να παρουσιαστούν εκτός από τις παραλίες, αλλά και τα Ξενοδοχεία και τα ενοικιαζόμενα δωμάτια του Δήμου μας. 
Κάνουμε σήμερα μια αρχή για το Καλοκαίρι 2017 και σας παρουσιάζουμε το  ανακαινισμένο kosta maria στην Πάλαιρο Δήμου Ακτίου - Βόνιτσας στην Αιτωλοακαρνανία.
Τα προκλητικά πεντακάθαρα νερά της Παλαίρου δεν μας αφήνουν αδιάφορους και φέτος το καλοκαίρι γιαυτό πρέπει να τα συνδυάσουμε με την καλή διαμονή μας. 
Το ξενοδοχείο kosta maria βρίσκεται στο Δρόμο από Πάλαιρο προς Μύτικα και διαθέτει πολλά δωμάτια με θέα το Ιόνιο έχοντας βλέποντας απέναντι την Λευκάδα διαθέτει πισίνα, bar και άριστη κουζίνα και φυσικά  εξυπηρέτηση. Τηλέφωνο κρατήσεων 2643041980. 
Οι διακοπές, η ξεκούραση και η ξεγνοιασιά, δεν είναι μόνο οι δύο μήνες του Καλοκαιριού (Ιούλιο-Αύγουστο) που όλοι τρέχουμε την τελευταία στιγμή, αλλά και τους υπόλοιπους μήνες η τα Σαββατοκύριακα γιαυτό καλό θα είναι να προγραμματίσουμε σωστά φέτος τις μέρες που θα είναι για ξεκούραση, διακοπές και χαλάρωση.  Ότι σας παρουσιάζουμε από εδώ δεν έχουμε στόχο κανένα κέρδος πάρα μόνο την ανάδειξη της περιοχής μας. 
Γι' αυτό όσοι από εσάς διαθέτετε ξενοδοχειακή μονάδα η ενοικιαζόμενα δωμάτια μπορείτε να μας στείλετε στο mail : katounasnews@gmail.com η στο messenger να το δείξουμε στο κόσμο έτσι ώστε να κάνει τις επιλογές του.  

 ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ: