Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2017

Βαράει διάλυση ο Αίολος Αστακού!

Τίτλοι τέλους για την ομάδα της Αιτωλοακαρνανίας που παρά την εξαιρετική περσινή πορεία στην Α2, φέτος αποχωρεί από τα παρκέ…
Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε η είδηση της διάλυσης του Αιόλου Αστακού, που πέρυσι έγραφε ιστορία στην Α2 με τον κόσμο του Αστακού να αγκαλιάζει την προσπάθεια. Φέτος, όμως, αρχικά αποφασίστηκε για οικονομικούς λόγους να υποβιβαστεί οικειοθελώς στην Γ’ Εθνική και στην κλήρωση που έγινε τοποθετήθηκε στον 1ο Όμιλο Βορρά.
Μάλιστα, η διοίκηση είχε αποφασίσει να στελεχωθεί με ντόπιους παίκτες στη Γ’ κατηγορία, αλλά διάφορα γεγονότα άφησαν την ομάδα με ένα μόνο παιδί από την περιοχή, γεγονός που σηματοδότησε και το τέλος του σωματείου.
Πλέον μετά την απόφαση της διοίκησης να διαλύσει το ανδρικό τμήμα, που δεν θα εκπροσωπηθεί ούτε στο τοπικό, οι παίκτες που είχαν υπογράψει συμβόλαια θα κάνουν ραντεβού με τους δικηγόρους, θα πάρουν τα συμφωνηθέντα και θα αποδεσμευτούν.
Τέλος, σύλλογος θα συνεχίσει να υπάρχει μέσω των τμημάτων υποδομής του, ενώ ο 1ος Όμιλος Βορρά της Γ’ Εθνικής θα διεξαχθεί με μία ομάδα λιγότερη.
iaitoloakarnania
google page rank