Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2017

ΠΛΑΓΙΑ: Άλλο ένα γήπεδο μπάσκετ στολίδι για το Δήμο μας


Μετά την Βόνιτσα, την Πάλαιρο, την Κατούνα και το Μοναστηράκι  σειρά είχαν τα υπόλοιπα χωριά του Δήμου μας έτσι ώστε να φτιαχτούν με προδιαγραφές μεγάλων πόλεων και σταδίων γήπεδα μπάσκετ, βόλεϊ και τένις κλπ αρκεί τα δάπεδα τους να είναι σε καλή κατάσταση και να πληρούν τους όρους διαφορετικά το γήπεδο θέλει φτιάξιμο από την αρχή κάτι που ο Δήμος δεν μπορεί να ανταπεξέλθει σε τόσα έξοδα.
Συνεχίζει την πορεία του ο Δήμος με την στροφή του στις αθλητικές εγκαταστάσεις και την ώθηση της νεολαίας στον αθλητισμό, έτσι έφτιαξε και το γήπεδο μπάσκετ στο Δημοτικό σχολείο Πλαγιάς, με επόμενη στάση το Θύρρειο.

Έτσι δίνεται η ευκαιρία στα νέα παιδιά να ασχοληθούν πιο έντονα με τα συγκεκριμένα αθλήματα αλλά και με περισσότερη ασφάλεια. Όπως αναφέραμε και στα άλλα χωριά τα γήπεδα το πρώτο διάστημα χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή, ούτε να μπουν μέσα κάποιοι με αυτοκίνητα η μηχανάκια κ όποιος θέλει να παίξει θα πρέπει να χρησιμοποιεί αθλητικά παπούτσια (όχι αυτά με τις τάπες που παίζουμε ποδόσφαιρο).
Στην συνέχεια θα ακολουθήσει τοποθέτηση πλαστικών επενδύσεων των γηπέδων στα υπόλοιπα χωριά του Δήμου σειρά έχει το Θύρρειο και όπου το δάπεδο των γηπέδων αυτών προσφέρεται για μια τέτοια δαπανηρή επένδυση, αλλά και στα χωριά να υπάρχουν αρκετά παιδιά ή οι χώροι να είναι περιφραγμένοι έτσι ώστε να μην καταστραφεί.
Δυστυχώς μερικοί δεν λένε να καταλάβουν πως τα γήπεδα αυτά φτιάχνονται με χρήματα των Δημοτών μας και αντί να βοηθούν στην προσπάθεια αυτή καταστρέφουν. 
* Ας προσέξουν οι υπεύθυνοι τους χώρους κάθε χωριού να μην μπαίνουν μηχανάκια και αυτοκίνητα διαφορετικά τα δάπεδα θα καταστρέφονται και θα πληρώνουν οι δημότες. 
google page rank