Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2017

ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΤΟΥΝΑΣ 15/10/2017 ΕΓΚΑΙΝΙΑ - ΑΓΙΑΣΜΟΣ & ΤΟΠΙΚΟ ΝΤΕΡΜΠΙ

Κυριακή 15 Οκτωβρίου στις 15.00 θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια και ο αγιασμός του νέου ποδοσφαιρικού γηπέδου Κατούνας που πλέον διαθέτει φυσικό χλοοτάπητα
Μετά την ολοκλήρωση της τοποθέτησης του φυσικού χλοοτάπητα η ομάδα της Μεδεών Κατούνας και όλοι οι κάτοικοι της Κατούνας θα χαίρονται ένα γήπεδο στολίδι.
Το γήπεδο τυγχάνει να εγκαινιάζεται και με το τοπικό ντέρμπι της Β’ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας Αιτωλοακαρνανίας ( ΕΠΣΝΑ) ανάμεσα στον Μεδεών Κατούνας και τον Αετό Ξηρομέρου .
Είναι ο πρώτος αγώνας της ποδοσφαιρικής ομάδας της Κατούνας στην έδρα της μετά την τοποθέτηση του φυσικού χλοοτάπητα και τις γενικές εργασίες που έγιναν στον αύλειο χώρο,στα αποδυτήρια και εντός αγωνιστικού χώρου.
Σας προσκαλούμε λοιπόν αύριο Κυριακή στις 15.00 στο ποδοσφαιρικό γήπεδο Κατούνας για να εγκαινιάσουμε όλοι μαζί το νέο γήπεδο.
Ο φυσικός χλοοτάπητας είναι γεγονός και δημιουργήθηκε για την ποδοσφαιρόφιλη νεολαία της Κατούνας και για όσους αγαπούν το ποδόσφαιρο και τον Τόπο μας.
Θα ακολουθήσει στις 16.00 ο αγώνα πρωταθλήματος για την 3η αγωνιστικής της Β΄ Κατηγορίας ΕΠΣΝΑ ανάμεσα στην ΜΕΔΕΩΝ Κατούνας και τον ΑΕΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ.
google page rank