Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2017

Δώρα Ζέμπερη – Το τελευταίο αντίο – Τραγικές φιγούρες η μητέρα και τα αδέρφια της

Σε λίγη ώρα η κηδεία της 32χρονης εφοριακού που δολοφονήθηκε στο Β’ Νεκροταφείο – Ράκος η μητέρα της, χρειάστηκε βοήθεια για να μπει στο χώρο του νεκροταφείου – Η Δώρα Ζέμπερη θα ταφεί κοντά στο σημείο όπου ξεψύχησε – Λίγα μέτρα μακριά είναι και ο τάφος του φίλου της, Γιάννη Καυκιά
Η μητέρα της, υποβασταζόμενη. Τα αδέρφια της «παγωμένα» από τον τρόμο. Πρέπει να αποχαιρετίσουν τη Δώρα τους. Το στήριγμά τους. Η Δώρα Ζέμπερη, η νεαρή γυναίκα που έπεσε θύμα άγριας δολοφονίας στο Β’ Νεκροταφείο, οδηγείται στην τελευταία της κατοικία.
Κατά τραγική ειρωνεία, τα ταφεί λίγα μέτρα από το σημείο όπου ξεψύχησε. Εκεί όπου έχει τοποθετηθεί ένα μικρό καντηλάκι, με λίγα λουλούδια κι ένα θυμιατό. Λίγα μέτρα μακριά κι ο οικογενειακός τάφος όπου έχει ταφεί ο καλός της φίλος, Γιάννης Καυκιάς. Ο 33χρονος που σκοτώθηκε σε εργατικό δυστύχημα τον περασμένο Μάιο. Το θάνατό του, η 32χρονη δεν μπόρεσε να τον ξεπεράσει.
Ράκος η μητέρα της
Η μητέρα της γλυκιάς Δώρας ήταν από τους πρώτους που έφτασαν στο Β’ Νεκροταφείο. Ένα πραγματικό ράκος. Πως αλλιώς θα μπορούσε να είναι μια μάνα που αναγκάζεται να θάψει το παιδί της.
Μια μάνα που κάποιος της δολοφόνησε το σπλάχνο της. Και ο οποίος παραμένει ασύλληπτος. Η αστυνομία εστιάζει τις έρευνες στο κοντινό περιβάλλον της νεαρής γυναίκας.
Ήταν λίγο πριν από 14:00 όταν η χαροκαμένη μάνα έφτασε στο νεκροταφείο. Μπήκε υποβασταζόμενη. Δεν μπορούσε να περπατήσει.
Τραγικές φιγούρες και τα αδέρφια της. Η μικρότερη αδερφή της και οι δυο γιοι της οικογένειάς. Τα πρόσωπά τους «παγωμένα» από τη θλίψη και την οδύνη.


newsit.gr
google page rank