Κυριακή 24 Δεκεμβρίου 2017

ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΚΟΜΠΟΤΗΣ


Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος παραμονές Χριστουγέννων ο Πολιτιστικός Σύλλογος η Τοριβία Κομποτής διοργάνωσε  Χριστουγεννιάτικο γλέντι στην πλατεία του χωριού.
Με σύμμαχο τον καλό καιρό οι Κομποτιάτες αλλά και φίλοι επισκέπτες από τις γύρω περιοχές το γλέντησαν για τα καλά μέχρι τις πρώτες απογευματινές ώρες. Ο σύλλογος Αγραφιωτων Σαρακατσαναίων Αιτωλοακαρνανίας συμμετείχε στο γλέντι παρουσιάζοντάς μας σαρακατσάνικους χορούς. Ο Σύλλογος Κομποτής Ευχαριστεί πολύ όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχία της εκδήλωσης. Τον Δήμο Ακτίου Βόνιτσας και το Κέντρο Κοινωνικής Μέριμνας για την διαχρονική στήριξη των εκδηλώσεων του συλλόγου. Τους συγχωριανούς που κάθε φορά συμβάλλουν είτε σε χρήμα, είτε σε είδη, είτε σε εργασία για την πραγματοποίηση των εκδηλώσεων. 
Ευχαριστεί τον Σύλλογο Αγραφιωτών Σαρακατσαναίων Αιτωλοακαρνανίας και τον πρόεδρο του Αυδή Χρήστο, αλλά και την δασκάλα του συλλόγου Νικολοπούλου Αργυρώ για την συμμετοχή του χορευτικού τους στην εκδήλωση μας.
Την Αντιδήμαρχο Ακτίου κα Πανταζή Παναγιώτα καθώς και την γραμματέα του Δημοτικού συμβουλίου & Αντιπρόεδρου του Κέντρου Μέριμνας κα Βέμη Καρέλου Αθηνά. Την δημοτική σύμβουλο και πρόεδρο του συλλόγου Αρχαία Μεδεωνα κα Μπουμπουλη Αφροδίτη και τα μέλη του Δ.Σ του συλλόγου που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση
Ευχόμαστε καλά Χριστούγεννα σε όλους με υγεία αγάπη και ευτυχία στις οικογένειες σας.
H Τοριβία, Πολιτιστικός Σύλλογος Κομπωτής

 ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ:




































google page rank