Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2017

Αντιδήμαρχος Φραδέλος Κωνσταντίνος: Ψεύδεστε κ. Γεροκωστόπουλε για πολλοστή φορά

Η αποκατάσταση της αλήθειας για την παραπληροφόρηση του Γεροκωστόπουλου.
Ξεκινώντας να ευχηθούμε χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλες και όλους τους κατοίκους του Δ. ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ, τους ετεροδημότες και τους ομογενείς.
Διαβάζοντας ένα άρθρο του δημοτικού συμβούλου κ Κωνσταντίνου Γεροκωστόπουλου έπεσα από τα σύννεφα, προσπαθούσα να καταλάβω αν ζούσα στην ΠΑΛΑΙΡΟ.
Κε Γεροκωστόπουλε, εγώ κυκλοφορούσα σχεδόν κάθε μέρα στα χωριά της ΔΕ ΠΑΛΑΙΡΟΥ έχω μάθει και έχω μεγαλώσει δίπλα στα προβλήματα των συμπολιτών μου και όχι μόνο όταν εκλέχτηκα ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ, ήμουν είμαι και θα είμαι όπου με χρειάστηκε ο τόπος και όχι για την προβολή και κουτσομπολιό δεν είμαι «αλεξιπτωτιστής» στην μικρή μας κοινωνία.
Σας άκουσα στο Δημοτικό Συμβούλιο χθες 29/12 που είπατε ότι ο δημοτικός σύμβουλος πρέπει να ενημερώνει τους πολίτες, συμφωνώ να ενημερώνει όχι να λαϊκίζει και να τους παραπληροφορεί μόνιμα, τώρα αν ψεύδεται ας το κρίνουν οι δημότες. Τις απαντήσεις για το θέμα της βλάβης και όχι μόνο τις πήρατε από το Δήμαρχο Γεώργιο Αποστολάκη κατά την διάρκεια του Συμβουλίου.
Αναφερθήκατε πως η Πογωνιά είναι ήδη χωρίς νερό, χωρίς να έχετε προσωπική άποψη παρότι η Πογωνιά είναι δίπλα μας (3λεπτα), αλήθεια από πότε έχετε να πάτε;
Η αλήθεια για να το γνωρίζουν οι δημότες μας είναι εξής:
Ενημερώθηκα πρωί πρωί την δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων Τρίτη 26/12 πως έχουμε βλάβη στο σύστημα ύδρευσης Πογωνιάς Στενού, την ίδια στιγμή έφθασαν υδραυλικός και ηλεκτρολόγος του Δήμου παρότι ήταν αργία, όπου έγινε επιτόπιος έλεγχος και ως το μεσημέρι γνωρίζαμε ακριβώς το πρόβλημα και από πού προερχόταν βλάβη του Αντλιοστασίου.
Κατορθώσαμε ενώ ήταν αργία να βρούμε το εκπρόσωπο της εταιρίας στα Ιωάννινα, με αποτέλεσμα την άλλη μέρα το στις 9 το πρωί να είναι εκεί και ξεκίνησε η αποκατάσταση της βλάβης (αλλαγή αντλίας και επισκευή ηλεκτρολογικομηχανολογικού συγκροτήματος) έτσι ώστε στις 12:30 δώσανε νερό στα χωριά(όπως έγινε σε παρόμοιες περιπτώσεις ΑΕΤΟ, ΚΟΜΠΟΤΗ και ΤΡΥΦΟΥ).
Σημειώνουμε δε ότι η ανακοίνωσή σας ήταν στις 13:20 το μεσημέρι ενώ το χωριό ήδη είχε νερό. Επίσης αναφέρουμε πως παρείχαμε νερό με βυτιοφόρο για την προμήθεια των κατοίκων και υπήρχε και ήδη έτοιμο φορτωμένο νερό εμφιαλωμένο Κορπής αν πήγαινε κάτι στραβά, αλλά η βλάβη δυστυχώς για σας αποκαταστάθηκε αμέσως. 
Άρα κύριε Γεροκωστόπουλε συνεχίστε να  λαϊκίζετε και να λέτε ψέματα συνέχεια να ελέγχετε τις πληροφορίες σας, γιατί δεν έχετε προσωπική άποψη μιας και δεν είστε ποτέ κοντά στα προβλήματα των δημοτών μας, γιατί το δρομολόγιο που σας έχει απομείνει είναι σπίτι-καφενείο και λίγο πλατεία.
Αυτή είναι η αποκατάσταση της αλήθειας για τους πολίτες τους οποίους σεβόμαστε.
Και πάλι χρόνια σας πολλά, 
Καλή χρονιά με υγεία και οικογενειακή ευτυχία.  
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ               
 ΦΡΑΔΕΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 
ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΚΤΙΟΥ - ΒΟΝΙΤΣΑΣ


google page rank