Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2018

ΒΟΝΙΤΣΑ -ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΝΤΕΡΜΠΙ: Έμειναν στο «Χ» Αμβρακικός Βόνιτσας και Θύελλα 2015 Μοναστηρακίου

Σ’έναν αγώνα που θύμιζε τελικό αναμετρήθηκαν σήμερα Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 15:00 στο γήπεδο Βόνιτσας ο γηπεδούχος ΠΑΣ Αμβρακικός Βόνιτσας και ο φιλοξενούμενος ΠΑΣ Θύελλα 2015 με τις δυο ομάδες να κοντράρονται μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο και να μοιράζονται τους βαθμούς της αγωνιστικής με σκορ 1-1.

“ Ο αγώνας άργησε κάποια λεπτά για την έναρξη του από τα καπνογόνα”

Μόλις στο 1΄ του πρώτου ημιχρόνου οι φιλοξενούμενοι απείλησαν αλλά με τον Αρίδα να χάνει την ευκαιρία να δώσει προβάδισμα για την ομάδα από την καλή άμυνα των γηπεδούχων. Ενώ στο 2’ οι γηπεδούχοι απάντησαν με τον Νταλάρδα αλλά με το σκορ να παραμένει στο 0-0. Στο 6΄μετά από πολύ ωραία πάσα του Πόποτα ο Νίκου βρήκε τα δίχτυα των φιλοξενουμένων κάνοντας το 1-0 υπέρ του Αμβρακικού.
Στα υπόλοιπα λεπτά του αγώνα οι φιλοξενούμενοι είχαν πιο πολύ κατοχή αλλά με τους γηπεδούχους να κρατάνε το σκορ στο 1-0, σε έναν αγώνα με πολλά φάουλ και δυνατές κόντρες και από τις δυο ομάδες. Μόνες καλές ευκαιρίες για την Βόνιτσα στο 35΄ με τον Ματσίνγκο και στο 41΄με τον Νταλάρδα αλλά με την λήξη του πρώτου ημιχρόνου να βρίσκει την Βόνιτσα να έχει το πάνω χέρι με σκορ 1-0.
Στο δεύτερο ημίχρονο το ίδιο σκηνικό με την Θύελλα να έχει την κατοχή και την πρώτη καλή ευκαιρία με σουτ του Μήτση αλλά με τον Καστρινάκη να μπλοκάρει εύκολα. Η Βόνιτσα προστάτεψε την άμυνα της με νύχια και με δόντια κρατώντας το 1-0 έως το 72΄οπου ο Αρίδας προσπάθησε να σκοράρει με κεφαλιά αλλά με την μπάλα να περνάει πάνω από την εστία παραμένοντας το 1-0.

Στο 80΄ο Πόποτας βρέθηκε μόνος προς την εστία των φιλοξενουμένων, με τον τερματοφύλακα της Θύελλας Στασινό να τον ανατρέπει λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή και με τον διαιτητή Μπαϊλη να δείχνει απευθείας την κόκκινη κάρτα στον τερματοφύλακα, αφήνοντας τη Θύελλα με 10 παίχτες. Χρέη τερματοφύλακα για τους φιλοξενούμενους ανέλαβε ο Γουρούνας όπου στην εκτέλεση του φάουλ κράτησε την εστία ανέπαφη, ενώ στο 82΄ο Αρίδας έφερε το ματς στα ίσα (1-1).


Από εκεί και πέρα το ματς πήρε φωτιά με τις δυο ομάδες να προσπαθούν να βρουν το γκολ της νίκης. Στο 84’ ο Νίκου για την Βόνιτσα έκανε την πρώτη ευκαιρία με σουτ ενώ η Θύελλα απάντησε με σουτ του Αρίδα στο 91΄αλλά το 1-1 παρέμεινε, ενώ στο 92΄υπήρξαν και κάποιοι μικρό διαπληκτισμοί των παικτών των δυο ομάδων με τον διαιτητή να βγάζει κίτρινες κάρτες αλλά και να προχωράει στην αποβολή από τον αγωνιστικό χώρο του προπονητή Στασινού της Θύελλας.

Τελικό σκορ 1-1.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΜΠΑΪΛΗΣ
ΒΟΗΘΟΙ: ΤΣΟΓΚΑΣ – ΠΑΠΠΑΣ
ΠΑΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ ΒΟΝΙΤΣΑΣ (ΓΕΩΡΓΑΛΗΣ): ΚΑΣΤΡΙΝΑΚΗΣ, ΚΟΥΤΣΟΓΙΩΡΓΟΣ, ΓΕΩΡΓΑΛΗΣ, ΜΑΤΣΙΝΓΚΟΣ, ΙΩΑΝΝΟΥ-ΣΑΡΤΖΗΣ, ΜΠΟΥΚΟΥΡΑΣ, ΝΤΑΛΑΡΔΑΣ, ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ (ΣΚΑΜΝΕΛΟΣ 91΄), ΠΟΠΟΤΑΣ, ΖΙΩΓΚΑΣ, ΝΙΚΟΥ.
ΠΑΣ ΘΥΕΛΛΑ 2018 (ΣΤΑΣΙΝΟΣ): ΣΤΑΣΙΝΟΣ, ΠΑΤΣΟΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ (ΓΟΥΡΟΥΝΑΣ Ν. 74΄), ΚΟΥΤΡΟΥΛΟΣ, ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ (ΚΟΥΤΡΟΥΛΟΣ 59΄), ΜΗΤΣΗΣ, ΖΟΤΑΪ, ΓΟΥΡΟΥΝΑΣ Δ., ΛΙΟΤΣΟΣ, ΛΑΓΟΠΑΤΗΣ, ΑΡΙΔΑΣ, ΜΠΑΡΛΑΓΙΑΝΝΗΣ (ΠΑΛΗΟΓΙΑΝΝΗΣ 46΄).
















































gosports.gr
google page rank