Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2018

Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Ξηρομέρου βράβευσε την Αθλήτρια kick Boxing Μαριάννα Τσιλίκη & τον προπονητή της Νίκο Κακαρέλη,(φωτο)



  

Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Ξηρομέρου, σήμερα Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2018, στη κατάμεστη αίθουσα του πρώην Δημαρχείου φυτειών βράβευσε με απονομή τιμητικής πλακέτας την παγκόσμια πρωταθλήτρια στο άθλημα kick Boxing, Μαριάννα Τσιλίκη του Σπύρου, απο την Παπαδάτου Ξηρομέρου και τον προπονητή της Νίκο Κακαρέλη,
Η Μαριάννα Τσιλίκη, η πρωταθλήτρια του ΘΗΣΕΑ Αιτωλοακαρνανίας είναι μία από τις καλύτερες αθλήτριες των ρινγκ όλης της Ευρώπης και μόλις πρόσφατα στην ΙΤΑΛΙΑ, τίμησε όλο το Ξηρόμερο, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα kick boxing, στο οποίο κατέκτησε την 2η θέση low kicks -52 κιλά.
Η εκδήλωση ξεκίνησε με το Καλωσόρισμα-χαιρετισμό από το Δήμαρχο Ξηρομέρου κ.Ερωτόκριτο Γαλούνη &τον Πρόεδρο της Κοινωφελούς Ξηρομέρου κ. Γεωργούλα Κωνσταντίνο.
Προβολή video-σλάιτς με τους αγώνες της αθλήτριας
Βράβευση-Απονομή τιμητικής πλακέτας στην Αθλήτρια κα Τσιλίκη Μαριάννα & στον Προπονητή κ. Κακαρέλη Νικόλαο
Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τις ευχαριστίες τις αθλήτριας Τσιλίκης Μαριάννας & του Προπονητή της κ. Κακαρέλη Νικόλαο προς τη Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Ξηρομέρου για τη τιμητική βράβευση. 
Συντονιστής Εκδήλωσης: Ο Στεργίου Δημήτριος
Μέλος Δ.Σ. Κοινωφελούς Ξηρομέρου και Πρόεδρος ΟΠΣΥΞ







  










  





























































 






  












  










    
  






 
  
 


  










 


  
  


mpampini
google page rank