Πέμπτη 23 Μαΐου 2019

Ανακοίνωση του Δημοτικού Συμβούλου και υποψήφιου περιφερειακού Συμβούλου Σώζου Βασίλειου προς τους πολίτες με διάθεση να προβληματίσει και να αφυπνίσει το εκλογικό σώμα.

Μετά από αυτή την στοχευμένη, αναίτια και εντέλει άκυρη επίθεση από το κ.κ Θ. Κασόλα προς τον κ.κ Δ. Βίτσα θα πρέπει να αναφέρουμε κάποιες αλήθειες. 
Είναι αλήθεια λοιπόν ότι στις προεκλογικές τακτικές δημιουργούνται συνθήκες που επιτρέπουν σε κάποιους στον βωμό της διεκδίκησης της ψήφου να οδηγηθούν σε κάποιες ενέργειες. 

Ενέργειες που τελικώς χαρακτηρίζουν το σκεπτικό, τον χαρακτήρα και την στάση που έχουν απέναντι στην κοινωνία. 
Η ενέργεια σας λοιπόν κ.κ Κασόλα να προσπαθήσετε με παρεμβάσεις να δημιουργήσετε πρόβλημα στην εργασία του κ.κ Βίτσα δεν σας τιμά. Αυτές οι τακτικές δηλώνουν καταρχήν τον φόβο σας απέναντι στην υποψηφιότητα του κ.κ Βίτσα αλλά και το σκεπτικό της κοντόφθαλμης πολιτικής που ασκείται. 
Θα έπρεπε τέτοιους ανθρώπους να τους προτρέπεται να ασχοληθούν με τα κοινά,bείτε στο δικό σας ψηφοδέλτιο είτε σε οποιοδήποτε άλλο, γιατί μόνο καλό για τον τόπο θα έχουμε αν ασχοληθούν έντιμοι, έμπειροι και διορατικοί άνθρωποι με την τοπική αυτοδιοίκηση. Αυτό άλλωστε θέλει να πετύχει και το νομοσχέδιο του Κλεισθένη καθώς από την επόμενη μέρα θα πρέπει να καθίσουν όλοι στο ίδιο τραπέζι και να συνεργαστούν για την διοίκηση του Δήμου και να συμφωνήσουν για το καλύτερο όλων μας. 
Οπότε με αποκλεισμούς και μικροκομματισμούς δείχνετε σε όλους ότι δεν είστε έτοιμος να συνεργαστείτε άρα δεν είστε έτοιμος και να διοικήσετε. 
* Εύχομαι σε όλους έναν καθαρό, δημοκρατικό και σύγχρονο αγώνα που θα δώσει τα εχέγγυα και θα δημιουργήσει τις συνθήκες των συνεργασιών της επόμενης μέρας.

google page rank