Τετάρτη 29 Μαΐου 2019

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ του υποψηφίου Δημάρχου Ακτίου-Βόνιτσας Θανάση Κασόλα

Αγαπητοί συνδημότες και συνδημότισσες

Ο πρώτος γύρος των αυτοδιοικητικών εκλογών ολοκληρώθηκε και φέρνει τον συνδυασμό μας «ΚΥΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ» στον δεύτερο γύρο.
Τόσο ο ίδιος προσωπικά όσο και όλοι οι υποψήφιοι του συνδυασμού μας, θέλουμε να ευχαριστήσουμε από τα βάθη καρδιά μας όλους τους πολίτες που συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία, καθώς και όσους μας τίμησαν με την ψήφο τους και έδωσαν μαζί μας τον αγώνα αυτό με τιμιότητα, πάθος και ενθουσιασμό.
Δηλώνουμε παρόντες και ότι θα συνεχίσουμε μαζί με τον αγώνα αυτό για την μεγάλη νίκη την ερχόμενη Κυριακή.
Ο Δήμος και η περιοχή μας πρέπει να αλλάξουν. Πρέπει να προχωρήσουν μπροστά! Η αλλαγή πορείας χρειάζεται την συνεννόηση και την συνεργασία όλων όσων πιστεύουν πως η υφιστάμενη κατάσταση έχει από καιρό δημιουργήσει ένα τέλμα που απειλεί το μέλλον του τόπου μας.
Πιστεύουμε πως αυτή η διαπίστωση είναι κοινή σε όλους σας.
Η αλλαγή και η πορεία προς το μέλλον όμως, μας χρειάζονται όλους. Χρειάζονται όλους τους πολίτες που πιστεύουν σ’ ένα καλύτερο μέλλον για τον τόπο μας ενωμένους.
Η εκλογική διαδικασία της ερχόμενης Κυριακής, είναι μία εντελώς διαφορετική διαδικασία που ξεκινά από μηδενική βάση. Την Κυριακή 2 Ιουνίου 2019, δεν διακυβεύεται απλά η θέση του δημάρχου αλλά το μέλλον αυτού του τόπου.
Την επόμενη Κυριακή αποφασίζουμε όλοι μαζί να διαλέξουμε έναν άλλο δρόμο για τον τόπο μας.
Σας καλώ λοιπόν όλους, να στηρίξουμε μαζί τον συνδυασμό «ΚΥΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ» στον αγώνα του δεύτερου γύρου. Μόνο ενωμένοι όλοι μαζί θα μπορέσουμε να προχωρήσουμε μπροστά και να χτίσουμε το μέλλον που θέλουμε όλοι.
Καλώ όλους τους δημότες να τεθούν απέναντι στο σύστημα και σε φαινόμενα διαφθοράς!
Την Κυριακή πάμε όλοι μαζί για την μεγάλη ανατροπή!

Με εκτίμηση
Ο υποψήφιος δήμαρχος Ακτίου – Βόνιτσας



Αθανάσιος Κασόλας


google page rank