Κυριακή 9 Ιουνίου 2019

Θεόδωρος Στούπας: Οι Δημοτικές εκλογές απέδειξαν για μια ακόμα φορά πως δεν πρέπει να βάζουμε τα κόμματα μπροστά από τους δημότες !!!

Με το πέρας των αυτοδιοικητικών εκλογών αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω τους συμπολίτες μας που τίμησαν και στήριξαν τον συνδυασμό «Δύναμη Πολιτών» του Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας κι εμένα προσωπικά με την ψήφο τους, αλλά και όλους εκείνους που ήταν απέναντί μας σ’ αυτήν την αναμέτρηση. 
Για τρίτη φορά ήμουν πρώτος στην επιλογή σας από την Ενότητα Μεδεώνος και αυτό με κάνει πιο υπεύθυνο να δείξω μεγαλύτερη αφοσίωση στην επίλυση των προβλημάτων της περιοχής μας. 
Από καρδιάς ευχαριστώ την οικογένεια μου, συγγενείς και φίλους για την αγάπη και τη συμπαράστασή τους. 
Οι Δημοτικές εκλογές απέδειξαν για μια ακόμα φορά πως δεν πρέπει να βάζουμε τα κόμματα μπροστά από τους πολίτες, η αυτοδιοίκηση πρέπει πάντα να περνάει από τους δημότες με τα προβλήματα τους και όχι από τα πολιτικά γραφεία. Η αυτοδιοίκηση φυσικά με την σειρά της πρέπει να συνεργάζεται με όλους τους πολιτικούς φορείς χωρίς αποκλεισμούς για το καλύτερο των συνδημοτών μας. 
Τα συγχαρητήρια μου, στους υποψηφίους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους που συνέβαλαν στο καλό κλίμα της διεξαγωγής των εκλογών.

Αντιδήμαρχος Ακτίου-Βόνιτσας 
               Στούπας Θεόδωρος 



google page rank