Σάββατο 10 Αυγούστου 2019

Πρόεδρος στο Θύρρειο Ακτίου - Βόνιτσας ο Βασίλης Μπρούμος για την επόμενη τετραετία

Σύμφωνα με την τροπολογία που ψηφίστηκε από την κυβέρνηση την Πέμπτη 8 Αυγούστου στην Βουλή των Ελλήνων, με τις νέες ρυθμίσεις, Πρόεδρος Κοινότητας από την 1η Σεπτεμβρίου ορίζεται αυτός που ήρθε πρώτος από τον 1ο συνδυασμό των εκλογών στις 26-5-2019. Δεν θα έχουμε ψηφοφορίες μεταξύ Ζαφειρούλη Λεωνίδα και Βασίλη Μπρούμου. Ο ανεξάρτητος συνδυασμός ορίζοντες ελπίδας βγαίνει πρώτος σε ψήφους στο χωριό ενώ ο Ζαφειρούλης βγαίνει πρώτος σε σταυρούς. 
Άρα βάσει της τροπολογίας που ψηφίστηκε από την κυβέρνηση ορίζεται πρόεδρος ο Βασίλης Μπρούμος για την επόμενη τετραετία. 

Οι σύμβουλοι που εκλέχτηκαν είναι:

Ο ανεξάρτητος συνδυασμός «ορίζοντες ελπίδας» για το τοπικό στο Θύρρειο ήρθε πρώτος και εκλέγει τον Βασίλη Μπρούμο, τον Χρήστο Παλούκη και τον Καλαντζή Εμμανουήλ. 

Ο συνδυασμός για το τοπικό «δύναμη πολιτών» ήρθε δεύτερος και εκλέγει τον Λεωνίδα Ζαφειρούλη και την Μάγδα Μωραΐτη Σωζου 

(Αν κάνουμε κάποιο λάθος ίσως είναι σε έναν από τους τοπικούς συμβούλους που μέχρι την τελευταία στιγμή υπάρχει κάποια επιφύλαξη και αφορά τον συνδυασμό της Λαϊκής συσπείρωσης και τον Τζαβελάκη Αποστόλη). 

Αν είναι έτσι τότε βγάζει 2 ο συνδυασμός «ορίζοντες ελπίδας», δύο ο συνδυασμός «Δύναμη πολιτών» και έναν η Λαική Συσπείρωση. Πάντως ως προς τον πρόεδρο δεν αλλάζει τίποτα και ορίζεται ο Βασίλης Μπρούμος. 

Να που και στο Θύρρειο δεν έγινε αναμέτρηση μεταξύ Μπρούμου και Ζαφειρούλη σύμφωνα με την τροπολογία που ψηφίστηκε από την αυτοδύναμη κυβέρνηση της Ν.Δ. την Πέμπτη 8 Αυγούστου στην Βουλή των Ελλήνων 
Καλή δύναμη στο νέο πρόεδρο !!!! 
Συνεχίζουμε με τα ονόματα των προέδρων των άλλων χωριών του Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας.

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΚΟΥΤΙΒΗΣ 
google page rank