Σάββατο 8 Αυγούστου 2020

Ανησυχία - Ιχνηλάτηση και επανέλεγχος μετά τα κρούσματα Κορωνοϊού στον Παναιτωλικό!

Ο Παναιτωλικός είναι -μετά τον ΠΑΟΚ– η δεύτερη ομάδα της Super League που «κτυπήθηκε» από τον κορονοϊό. Ειδικότερα, θετικοί στον covid-19 διαγνώστηκαν μετά από εργαστηριακούς ελέγχους δύο μέλη του ομάδας.Οι ταυτότητες τους δεν κατονομάζονται, αν και οι πληροφορίες κάνουν λόγο για παίκτες..

Στο μεταξύ, στο προπονητικό κέντρο του Emileon έγινε απολύμανση ενώ όπως είναι λογικό δεν έγινε χθες το απόγευμα η προπόνηση. Οι ασθενείς έχουν τεθεί σε κατ’ οίκον περιορισμό, όπως προβλέπεται από το σχετικό πρωτόκολλο ενώ ήδη έχει ξεκινήσει από τον ΕΟΔΥ ιχνηλάτηση των επαφών.

Βέβαια σύμφωνα με πληροφορίες του agriniosite.gr μετά την ανακοίνωση των δύο κρουσμάτων υπάρχει μια δικαιολογημένη ανησυχία τόσο στο Αγρίνιο, όσο και στην Κατούνα που φέρεται να επισκέφθηκε, τις τελευταίες ημέρες, το ένα από τα δύο μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας και πιθανότατα θα γίνει σε πρώτη φάση ιχνηλάτηση σε αυτές τις δύο περιοχές.
Παράλληλα, δείγματα θα ληφθούν εκ νέου, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο τύπου του Παναιτωλικού Χρήστο Στούμπο ώστε να πραγματοποιηθούν επαναληπτικοί έλεγχοι μέσα στην επόμενη εβδομάδα για να διαπιστωθεί αν υπάρχει και κάποιο άλλο μέλος της ομάδας που είναι θετικό στον κορονοϊό. Βέβαια επικρατεί μια αισιοδοξία ότι ίσως να μην προκύψουν νέα κρούσματα αφού για παράδειγμα και στον ΠΑΟΚ που «κτυπήθηκε» από τον κορονοϊό όλα τα επαναληπτικά αποτελέσματα των τεστ κορονοϊού, στα οποία υπεβλήθησαν οι παίκτες και τα μέλη τεχνικού επιτελείου του Δικεφάλου ήταν αρνητικά.
google page rank