Παρασκευή 27 Αυγούστου 2021

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον 29χρονο αγνοούμενο στον Αμβρακικό-ανακοίνωση του Λιμενικού (βίντεο)


«Στο κόκκινο» είναι η αγωνία για την τύχη του 29χρονου Τάσου Κόπανου που χάθηκε στη θαλάσσια περιοχή του Μενιδίου στον Αμβρακικό την ώρα που έπληξε μπουρίνι την περιοχή το μεσημέρι της Πέμπτης.

Ο νεαρός άνδρας, από την Ευρυτανία, εξαφανίστηκε ενώ βρισκόταν με φίλο του σε βάρκα που αναποδογύρισε σε σημείο κοντά στις ιχθυοκαλλιέργειες.

Για την υπόθεση εξέδωσε ανακοίνωση σήμερα, Παρασκευή 27 Αυγούστου, το Λιμενικό που αναφέρει πως ενημερώθηκα το απόγευμα χθες οι Λιμενικές Αρχές Αμφιλοχίας, Πρέβεζας και Λευκάδας, ότι 29χρονος επιβάτης του ερασιτεχνικού σκάφους ”ΑΓΙΟΣ” , με συνολικά δύο επιβαίνοντες, έπεσε στη θάλασσα, ενώ εκτελούσαν πλου στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή λιμένα Μενιδίου Αμβρακικού κόλπου, λόγω αιφνίδιων δυσμενών καιρικών συνθηκών και αγνοείται.

Άμεσα υπό τον συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό του 29χρονου, με τη συμμετοχή δύο ( περιπολικών σκαφών Λιμενικού-Ακτοφυλακής., πέντε ιδιωτικών σκαφών, ενός ιδιώτη δύτη, δύο περιπολικών οχημάτων του Λιμενικού από ξηράς ενώ απογειώθηκε ελικόπτερο της Πολεμικής Αεροπορίας . Δυστυχώς είναι αρνητικά μέχρι στιγμής τα αποτελέσματα.


Σημειωτέον πως παράλληλα στα social media γίνονται κοινοποιήσεις ώστε οποιαδήποτε πληροφορία υπάρχει να γίνει γνωστή στις αρχές είτε στα συγγενικά του πρόσωπα. Ο 29χρονος είναι γνωστός στο χώρο του δημοτικού τραγουδιού ως οργανοπαίκτης.


google page rank