Παρασκευή 6 Αυγούστου 2021

Πορτοσάλτε «Δεν μπορούμε να έχουμε πυροσβεστική σε κάθε σπίτι»


Ο Άρης Πορτοσάλτε επανέλαβε την άποψη πως τα σπίτια που βρίσκονται κοντά σε δέντρα πρέπει να είναι ασφαλισμένα. Το είχε πει μετά τη φωτιά στον Σχίνο, προκαλώντας αντιδράσεις, το ξαναείπε τώρα με αφορμή τη φωτιά στη Σταμάτα.
Την άποψη ότι τα σπίτια που βρίσκονται κοντά σε δέντρα πρέπει να είναι ασφαλισμένα επανέλαβε και πάλι σήμερα ο Άρης Πορτοσάλτε, με αφορμή τη μεγάλη φωτιά χθες στη Σταμάτα.
Ο δημοσιογράφος το είχε ξαναπεί μετά τη φωτιά στον Σχίνο, όταν η κάμερα του ΣΚΑΪ κατέγραφε τις ζημιές που είχε προκαλέσει η πυρκαγιά σε ένα σπίτι, με τον ιδιοκτήτη να είναι απαρηγόρητος.
Σήμερα είπε το ίδιο.
Απαντώντας σε διάφορα σχόλια που διάβασε στο twitter, είπε: «Ναι, υπάρχει περίπτωση η φωτιά να μεταδοθεί από φλεγόμενο ζώο όπως και από αέρα σε περιοχές όπου τα σπίτια είναι ανάμεσα από δέντρα. Εκεί λοιπόν τα σπίτια πρέπει να είναι ασφαλισμένα σε ιδιωτική εταιρία. Δεν μπορούμε να έχουμε πυροσβεστική σε κάθε σπίτι του Πορτοσάλτε ή του Βασιλακόπουλου που επέλεξε να ζει μέσα στα δέντρα. Καλώς επέλεξε, δεν λέω όχι. Θα πρέπει να πει οτι θα βάλω μία γεννήτρια, θα έχω και νεράκι εφεδρικό και μετά μπορεί να βρίζει το κράτος και τον Μητσοτάκη. Ταυτοχρόνως το σπίτι θα είναι ασφαλισμένο στην ιδιωτική εταιρία».


https://www.ieidiseis.gr/
google page rank