Πέμπτη 5 Αυγούστου 2021

ΚΑΣΟΛΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ (ΚΥΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ): ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ - ΦΩΤΙΕΣ ΚΑΙ ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ


Τις τελευταίες μέρες γινόμαστε μάρτυρες μιας άνευ προηγουμένου ανευθυνότητας του Δήμαρχου Άκτιου – Βόνιτσας, με την πραγματοποίηση πλήθος εκδηλώσεων εκ μέρους του δήμου Ακτίου – Βόνιτσας, γεγονός που αποδεικνύεται από τα επίσημα κρούσματα που υπάρχουν στην περιοχή μας, τα οποία είναι πολύ λιγότερα από τα πραγματικά κρούσματα. Στις εκδηλώσεις αυτές δεν υπάρχει η δυνατότητα καταγραφής στοιχείων των θεατών και συνεπώς, ούτε η δυνατότητα ιχνηλάτησής τους αργότερα σε περίπτωση που απαιτηθεί.
Το γεγονός αυτό επηρεάζει την κίνηση στην τοπική αγορά (εστίαση, καφετέριες, άλλα καταστήματα). Και εμείς θέλουμε να ψυχαγωγηθούν οι δημότες μας στο μέγιστο δυνατό βαθμό, με σεβασμό όμως πρώτα στην δημόσια υγεία, αφού ληφθούν και τα κατάλληλα μέτρα προστασίας. Και εμείς παρευρεθήκαμε σε μια εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Δήμου Ακτίου – Βόνιτσας, αλλά δυστυχώς τα μέτρα προστασίας ήταν το λιγότερο ανεπαρκή, ενώ δεν υπήρχε καταγραφή των στοιχείων των θεατών.
Επίσης πρέπει να επιδείξουμε και τον απαιτούμενο σεβασμό στους συνάνθρωπους μας σε όλη την Ελλάδα, που δοκιμάζονται από τις πυρκαγιές .
Καλούμε λοιπόν τον κ. Αποστολάκη Γιώργο να αναστείλει τις φιέστες – εκδηλώσεις που πραγματοποιεί ο δήμος, με σκοπό να προστατευτεί η δημόσια υγεία και να φερθεί υπεύθυνα όπως αρμόζει στον θεσμικό του ρόλο.
Μιας και σε αυτά βρίσκει χρόνο να παρευρίσκεται αδιαλείπτως, ενώ στο συντονιστικό όργανο της Πολιτικής Προστασίας που κάλεσε η αρμόδια Αντιπεριφερειάρχης κ. Σαλμά στο Μεσολόγγι, δεν παρευρέθηκε ενώ ήταν παρόντες όλοι οι δήμαρχοι της Αιτ/νιας ή οι αναπληρωτές τους, αυτός ήταν απών σε ένα τόσο σοβαρό θέμα .

ΥΓ1: Τα σορτς στην φωτιά και τα παντελόνια μέσα στις πλημμύρες από τις πολιτικές παρέες που κάνετε τελευταία, δεν περνάνε ως μηνύματα στους δημότες εν έτη 2021. Η μικροπολιτική σας, έχει ξεπεραστεί από την κοινωνία.




ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ
ΚΑΣΟΛΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ

google page rank