Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013

ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ ΣΕ ΛΑΚΟΥΒΕΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΝΙΤΣΑ


Μέχρι τώρα ξέραμε ότι η Βόνιτσα ήταν γεμάτη λακούβες, όμως η Κατούνα έγινε χειρότερη. Δεκάδες λακκούβες στους δρόμους. Δεν μπορούμε να μπούμε στα σπίτια μας. Σε ένα σημείο τον φτιάχνουν το δρόμο σε λίγο πάλι χαλάει.
Παράπονα καθημερινά ακούγονται για την κατάσταση που επικρατεί στους  δρόμους και τα στενά της Κατούνας, η εικόνα είναι απαράδεκτη και τώρα που χειμωνιάζει θα γίνει ακόμα χειρότερη.
Το καλοκαίρι γεμίσαμε σκόνη σπάσαμε τα αυτοκίνητα μας, λένε οι Κατουνιώτες τώρα θα γεμίσουμε νερά και λάσπες. Πρέπει να τελειώνει ο εργολάβος και οι υπεύθυνοι του έργου ας καταλάβουν πως κάθε κομμάτι που τελειώνει πρέπει να το ασφαλτοστρώνουν. Ο Δήμος αν μπορεί, πρέπει να πιέσει την κατάσταση.
Με την αντικατάσταση του εσωτερικού δικτύου ύδρευσης της Κατούνας πρέπει να φτιάχνουν και τους δρόμους που είναι  σε πολύ κακή κατάσταση παρόλες τις παρεμβάσεις που έγιναν στις κεντρικές κυρίως αρτηρίες με πίσσα η τσιμέντο, ενώ σε άλλα σημεία δεν έγινε καμία παρέμβαση με αποτέλεσμα να γεμίζουν νερά και λάσπες και να μπαίνουν μέσα στα σπίτια.
Δεν μπορεί να προσπαθείς να λύσεις ένα πρόβλημα και να δημιουργείς περισσότερα.
ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΧΘΕΣΙΝΕΣ ΦΩΤΟ 








google page rank