Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2013

Η ΠΡΩΤΗ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΚΑΤΟΥΝΑΣ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ ΜΕ 3-2

Τη πρώτη της εκτός έδρας νίκη στο Πρωτάθλημα πέτυχε το πρωί της Κυριακής η Μεδεών Κατούνας καθώς επικράτησε με 3-2 σκορ του μαχητικού Α.Ο Μοναστηρακίου.
Οι Κατουνιώτες κατάφεραν από την αρχή να επιβάλλουν τον ρυθμό τους, παίζοντας ανά διαστήματα σπουδαίο ποδόσφαιρο.Μάλιστα το τελικό αποτέλεσμα αδικεί τους φιλοξενούμενους οι οποίοι έχασαν αρκετές ευκαιρίες στο παιχνίδι και ταυτόχρονα την ευκαιρία να δώσουν και διαστάσεις θριάμβου στη φαινομενικά δύσκολη αυτή νίκη.
Η πρώτη καλή στιγμή από πλευράς φιλοξενούμενων σημειώθηκε στο 12' με τον Τζαβίδη να μην μπορεί από κοντά με πλασέ να νικήσει τον τερματοφύλακα Τσούκα όπως επίσης και τον Γουρούνα Σ. ο οποίος έσπευσε να απομακρύνει το κίνδυνο και την μπάλα πάνω στην γραμμή. Δέκα λεπτά αργότερα ο Τζαβίδης και πάλι απείλησε με απευθείας εκτέλεση κόρνερ, με την μπάλα να βρίσκει στο οριζόντιο δοκάρι των γηπεδούχων. Στο 28' η Μεδεών άνοιξε το σκορ με δυνατή κεφαλιά του Μούχα ύστερα από εξαιρετική σέντρα του Τζαβίδη.
ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ
Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι μπήκαν και πάλι δυνατά και στο 52' έχασαν την ευκαιρία να διπλασιάσουν τα τέρματα τους όταν ο Μπακαδήμας δεν κατάφερε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα από πολύ κοντινή θέση. Το Μοναστηράκι αντέδρασε και στο 63' απείλησε με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γότση ωστόσο ο τερματοφύλακας της Κατούνας, Μπουμπούλης αντέδρασε εξαιρετικά και με γροθιές απομάκρυνε την μπάλα. Στο 71' η Μεδεών έκανε το 0-2 με ωραίο πλασέ του Σεραφή ύστερα από μια υποδειγματική αντεπίθεση. Πέντε λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι απείλησαν ξανά με στημένη φάση με τον Αποστολάκη ο οποίος δεν μπόρεσε με κοντινή κεφαλιά να νικήσει τον Μπουμπούλη ύστερα από κόρνερ που εκτέλεσε ο Γουρούνας Κ. Στο 81' όμως, οι γηπεδούχοι ξαναμπήκαν στο παιχνίδι καθώς μείωσαν σε 2-1 με τον Κουτρουλό ο οποίος εκμεταλλεύτηκε τη λάθος εκτίμηση του Μπουμπούλη. Αμέσως μετά και στο 88' η Μεδεών κλείδωσε το ματς όταν και πάλι ο Σεραφής με πανομοιότυπο τρόπο έκανε το 3-1.Το τελικό 3-2 έγραψε ο Παληογιάννης με εύστοχο χτύπημα πέναλτι.
Να σημειωθεί ότι το παιχνίδι είχε πεντάλεπτη διακοπή καθώς χτύπησε σοβαρά στη κοιλιακή χώρα ο νεαρός επιθετικός του Μοναστηρακίου Αρίδας ο οποίος μεταφέρθηκε στο κέντρο υγείας της Βόνιτσας.
Ο Α.Μ.Σ ΜΕΔΕΩΝ εύχεται καλή ανάρρωση και καλή επάνοδο στον ποδοσφαιριστή στους αγωνιστικούς χώρους.
Α.Ο.Μ 1. ΤΣΟΥΚΑΣ 2.ΦΟΥΡΛΗΣ Ι. 3.ΦΟΥΡΛΗΣ Π. 4.ΓΟΥΡΟΥΝΑΣ Σ. 5.ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ 6.ΓΟΤΣΗΣ 7.ΓΟΥΡΟΥΝΑΣ Κ.(ΠΑΛΗΟΓΙΑΝΝΗΣ) 8.ΚΟΥΤΡΟΥΛΟΣ Χ. 9. ΑΡΙΔΑΣ(ΓΟΥΡΟΥΝΑΣ Ν.) 10.ΠΡΟΔΡΟΜΙΤΗΣ(ΓΟΤΣΗΣ Α.) 11. ΚΟΥΤΡΟΥΛΟΣ Α.
ΜΕΔΕΩΝ: 1.ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΗΣ 2.ΜΟΥΧΑΣ 3.ΜΑΛΑΚΑΣΑΣ 4.ΝΕΟΦΩΤΙΣΤΟΣ Ι.(ΣΑΜΑΝΤΑΣ Ε.) 5.ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΗΣ Δ. 6. BRAKAJ 7.ΤΖΑΒΙΔΗΣ 8. ΝΕΟΦΩΤΙΣΤΟΣ 9.ΓΟΥΡΟΥΝΑΣ(ΖΩΓΑΚΗΣ) 10. ΣΕΡΑΦΗΣ 11.ΜΠΑΚΑΔΗΜΑΣ
Γράφει ο Λεωνίδας Σεραφής
































google page rank