Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013

ΤΕΤΟΙΕΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΕΣ ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΟΥΝ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑIΡΟ: ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΠΑΝΟΧΘΙΑΚΟΥ -ΜΕΔΕΩΝ ΚΑΤΟΥΝΑΣ ΗΤΑΝ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΑΣΗΜΑΚΗΣ


Την ήττα με 3-1 σκορ γνώρισε η Μεδεών από τον Πανοχθιακό στα Όχθια. Αρνητικός πρωταγωνιστής του παιχνιδιού ήταν ο διαιτητής της αναμέτρησης κ.Ασημάκης καθώς και οι βοηθοί του. Ο ρέφερι από το Αγρίνιο ήταν καταλύτης ώστε να φτάσει η ομάδα του Πανοχθιακού στην νίκη. Αρχικά αρνήθηκε να δείξει την άσπρη βούλα όταν ο Νιτσάκης ανέτρεψε καθαρά τον Θεοδώρου στο 73' και ενώ το σκορ ήτανε 2-1. Στην αμέσως επόμενη ευκαιρία που δημιούργησε ο Πανοχθιακός και στο 87' ο ''ρεφ'' και ο βοηθός κ.Τόλης ''έκλεισαν'' και πάλι τα μάτια όταν ο Σουροβέλης χρησιμοποίησε καταφανέστατα το χέρι του για να σταματήσει την μπάλα μέσα στην μεγάλη περιοχή της Κατούνας. Ύστερα από αυτή την φάση προήλθε το τρίτο γκολ το οποίο ήταν καθοριστικό για την συνέχεια.
Στα του παιχνιδιού τώρα, ο Πανοχθιακός ήταν αυτός που απείλησε περισσότερο στο πρώτο ημίχρονο με τους Ρούσσο, Μικρόπουλο και Ασβεστόπουλο να χάνουν κάποιες ευκαιρίες.Το πρώτο ημίχρονο έστειλε τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια χωρίς σκορ.
Με την έναρξη της επανάληψης οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με μια μακρινή απευθείας εκτέλεση φάουλ του Νιτσάκη(47'). Αμέσως μετα έγινε και το 2-0 με τον Μικρόπουλο ύστερα από αντεπίθεση των γηπεδούχων.Στο 58' η ομάδα από τα Όχθια κέρδισε καθαρό πέναλτι ύστερα από ανατροπή του Μαυρομμάτη Δ. στον Σουροβέλη.Εδώ να σημειώσουμε ότι προηγήθηκε καθαρό φάουλ του Πετρονικολού στον Σεραφή στο χώρο του κέντρου πριν βγει ο Πανοχθιακός στην αντεπίθεση και κερδίσει το πέναλτι.Το πέναλτι ανέλαβε να εκτελέσει ο Νιτσιάκης αλλά η κατάληξη δεν ήταν ιδανική καθώς αστόχησε.Στο 68' οι φιλοξενούμενοι μείωσαν το σκορ σε 2-1 με τον Ζωγάκη μετά από ωραίο γύρισμα του Σεραφή.Στη συνέχεια οι Κατουνιώτες ανέβασαν στροφές και έχασαν δυο πολύ σπουδαίες ευκαιρίες να ισοφαρίσουν με τους Ζωγάκη και Τζαβίδη στο 73' και στο 75' αντίστοιχα.Το τελικό 3-1 διαμόρφωσε ο Καλαντζής στο 87'.
Ο Α.Μ.Σ ΜΕΔΕΩΝ ΚΑΤΟΥΝΑΣ καταδικάζει τέτοιου είδους διαιτησίες σαν τη σημερινή καθώς υποβαθμίζει το τοπικό ποδοσφαιρο και το πάει πολλά χρόνια πριν,θυμίζοντας τριτοκοσμικές καταστάσεις.
Τέλος ευχαριστεί τον Πανοχθιακό για την φιλοξενία.
ΠΑΝΟΧΘΙΑΚΟΣ: 1.ΑΔΑΜΟΣ 2.ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ 3.ΤΕΓΑΣ 4.ΝΙΤΣΑΚΗΣ 5.ΣΑΛΤΟΓΙΑΝΝΗΣ 6.ΣΟΥΡΟΒΕΛΗΣ 7.ΡΟΥΣΣΟΣ 8.ΜΙΚΡΟΠΟΥΛΟΣ(ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ) 9.ΤΣΕΠΑΣ Σ. 10.ΠΕΤΡΟΝΙΚΟΛΟΣ 11.ΑΣΒΕΣΤΟΠΟΥΛΟΣ(ΤΣΕΠΑΣ Μ.) 
ΜΕΔΕΩΝ ΚΑΤΟΥΝΑΣ: 1.ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΗΣ 2.ΜΟΥΧΑΣ 3.ΝΕΟΦΩΤΙΣΤΟΣ(ΜΠΑΚΑΔΗΜΑΣ) 4.ΖΩΓΑΚΗΣ 5.ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΗΣ Δ. 6.ΜΑΛΑΚΑΣΑΣ(ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΗΣ Κ.) 7.ΜΠΡΑΚΑΗ(ΘΕΟΔΩΡΟΥ) 8.ΝΕΟΦΩΤΙΣΤΟΣ Σ. 9.ΤΖΑΒΙΔΗΣ 10.ΣΕΡΑΦΗΣ 11.ΓΟΥΡΟΥΝΑΣ
google page rank