Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013

Η ΠΙΟ ΠΑΡΑΜΥΘΕΝΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙΟΥ ΣΤΟΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΠΡΟΟΟΡΙΣΜΟ, ΤΟ ΜΥΛΟ ΤΩΝ ΞΩΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΥΣ!!!


Την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013 ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Μοναστηρακίου με τρία λεωφορεία, πραγματοποίησε εκδρομή στα Τρίκαλα στο Μύλο των Ξωτικών, το καταπληκτικό  Χριστουγεννιάτικο χωριό του Αι –Βασίλη!
Η κάθε γωνιά και πλατεία ήταν μεταμορφωμένη και ζωντανή με δεκάδες πρωτότυπες καλλιτεχνικές  δράσεις με παιχνίδια και εκπλήξεις.
 Με σύμμαχο τον καλό καιρό, μικροί και μεγάλοι είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τον Αι-Βασίλη, να βγάλουν  μαζί του φωτογραφίες στο δεντρόσπιτό του,  να δουν την παιχνιδοέκθεση της Plan Toys όπως και το Ταχυδρομείο των Ξωτικών καθώς και το εργαστήρι κατασκευών, να γευθούν  γλυκά στο εργοστάσιο σοκολάτας, να κάνουν πατινάζ  αλλά και ζωγραφιές στα πρόσωπά τους από σοκολάτα!!!
ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ 
Η παρέα των 150 ατόμων του Μοναστηρακίου γεμάτη κέφι δε σταμάτησε να γελά παρότι χιλιάδες επισκέπτες από κάθε γωνιά της Ελλάδας είχαν βρεθεί εκεί για να γιορτάσουν τη μεγαλύτερη Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση και γινόταν το αδιαχώρητο.
Τέλος ο απογευματινός περίπατος στην πανέμορφη πόλη των Τρικάλων δίπλα στο ποτάμι ενθουσίασε και έκλεισε με τις καλύτερες εντυπώσεις από όλους.
Η εκδρομή ολοκληρώθηκε με επιτυχία καθόσον σε αυτό όλοι οι εκδρομείς συνέβαλαν με το κέφι τους, την παρέα και την καλή τους διάθεση.
Και το ταξίδι συνεχίζεται….. 
Η Πρόεδρος Αναστασία Στράτου, τα μέλη του Δ.Σ. Κοκοτσέλου Αννα, Μαγγιώρου Βιβιάνα, Κατσαμπέ Ανθή, Καρακασίδου Ροδή, Γουρούνα Γιαννούλα του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Μοναστηρακίου όπως και υπόλοιποι που βοήθησαν,   ευχαριστούν όλους τους εκδρομείς μικρούς και μεγάλους για την υπομονή και τη συμμετοχή τους καθώς και τα τουριστικά γραφεία  που φρόντισαν για την ασφαλή μεταφορά όλων.
                             Ήταν απλά μια αξέχαστη εμπειρία  για όλους!!! 

Τα συγχαρητήρια μας για το χριστουγεννιάτικο δώρο εκδρομή ΙΔΙΑΊΤΕΡΑ στα παιδιά της περιοχή σας 
katounanews                      





































google page rank