Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015

Όλοι οι Βονιτσάνοι παίξανε για τον Αμβρακικό.

Δεν ήταν μόνο οι 14 παίχτες που αγωνίστηκαν στο ματς με την Σινώπη που έπαιξαν για τον Αμβρακικό, ήταν και οι 4 Βονιτσάνοι που καθάρισαν την σωτηρία και μαθηματικά ενώ φέτος φορούν άλλες φανέλες.
Ο Αμβρακικός χθες ήθελε βαθμό ή βαθμούς στην έδρα της σκληροτράχηλης Σινώπης ενώ παράλληλα και ο Σύβρος να χάσει στην έδρα του ΠΑΣ Πρέβεζα. Πολλά ακούστηκαν όλη την εβδομάδα για αυτό τον αγώνα αλλά ο Δημήτρης Κούτσικος χρειάστηκε μόνο 14 δευτερόλεπτα (αν όχι το πιο γρήγορο γκολ στην κατηγορία σίγουρα στα 2-3 πιο γρήγορα) για να διώξει τα σύννεφα κάθε αμφιβολίας για το ποιος είναι το αφεντικό στο γήπεδο. Ήταν το 14ο δευτερόλεπτο που σκόραρε το 1-0 για τον ΠΑΣ. Η συνέχεια από τους Βονιτσάνους της Πρέβεζας ανάλογη μιας και οι Κούτσικος (3 γκολ), Χαιδάκης (2 γκολ), Παλιογιάννης (2 γκολ) και Μπάτσος σκόρπισαν στους ανέμους με 7 Βονιτσάνικα γκολ κάθε ελπίδα του Συβρου για θετικό αποτέλεσμα.
Από την άλλη οι παίχτες του Χρήστου Καράμπαλη πήραν μία ισοπαλία η οποία τους δίνει την δυνατότητα να πάνε χωρίς άγχος στο τελευταίο ματς με τον ΠΑΣ Πρέβεζα στην έδρα τους. Τέλος καλό όλα καλά για την φετινή χρονιά για τον Αμβρακικό που απέφυγε τα μπαράζ.
myvonitsa
google page rank