Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015

Α.Ο. Παλαίρου - ΑΕΝ Σαμψούντας 3-0 στον πρώτο αγώνα των μπαράζ ανόδου

Πρώτος αγώνας των μπαράζ ανόδου στην Α' κατηγορία ΕΠΣ Πρέβεζας Λευκάδας σήμερα στις 4:30' το απόγευμα στο γήπεδο της Παλαίρου με αντίπαλη ομάδα την ΑΕΝ Σαμψούντας. Η ομάδα της Παλαίρου έκανε το πρώτο θετικό βήμα καταφέρνοντας να επιβληθεί με σκορ 3-0.
Πλήθος φιλάθλων παραβρέθηκε στο γήπεδο για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση και να υποστηρίξει την ομάδα μας, που το ανταπέδωσε με νικηφόρο αποτέλεσμα. 
Στο πρώτο ημίχρονο πραγματοποιήθηκε αναγνωριστικό ποδόσφαιρο από τις δύο ομάδες οι οποίες προσπάθησαν κυρίως να καλύψουν τα νότα τους. Έτσι το πρώτο ημίχρονο έληξε χωρίς τέρματα με ελαφρά υπεροχή για την Πάλαιρο.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Πάλαιρος ήταν ανώτερη στον αγωνιστικό χώρο και δίκαια κέρδισε την αναμέτρηση. Το πρώτο γκολ ήρθε στο 57ο λεπτό με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής από τον Ζέλο Χρήστο. Στη συνέχεια η Πάλαιρος συνέχισε στο ίδιο μοτίβο παιχνιδιού και στο 71ο λεπτό o ίδιος παίκτης, έπειτα από σέντρα βρέθηκε απέναντι από τον αντίπαλο τερματοφύλακα και πλασάροντας απ' ευθείας έγραψε το 2-0 μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς. 
Το σκορ αυτό έδιωξε το άγχος από τους παίκτες των γηπεδούχων που έδειξαν να θέλουν να πετύχουν και άλλα τέρματα... Το σκορ έκλεισε στο 83ο λεπτό ο Λίτος Αλέξανδρος αποφεύγοντας τον τερματοφύλακα και από δύσκολη θέση δεξιά πλάσαρε στην κενή εστία, ενώ ο αμυνόμενος στην προσπάθειά  του να διώξει πάνω στη γραμμή δεν τα κατάφερε και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα.
Πάρα πολύ καλή η διαιτησία του αγώνα.
Ευχαριστούμε όλους τους φιλάθλους που βρέθηκαν στο πλευρό της ομάδας μας.









palairosnews
google page rank