Τρίτη 17 Μαρτίου 2015

Επεισόδια και φωτιές στο κέντρο της Αθήνας - Εσπασαν τρόλεϊ στην Πατησίων

Κατέβασαν, προηγουμένως, τους επιβάτες και τον οδηγό - Δεν υπάρχουν τραυματίες - Έκαψαν αυτοκίνητα στα Εξάρχεια, γκρέμισαν τις σκαλωσιές στο Πολυτεχνείο και έβαλαν φωτιές σε κάδους - Ζημιές στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ
Φωτιές και εκτεταμένα επεισόδια το βράδυ της Τρίτης στο κέντρο της Αθήνας, μετά την πορεία που πραγματοποίησαν περίπου 1000 αντιεξουσιαστές. Περίπου στις 8 το βράδυ άγνωστοι κατευθύνθηκαν προς τα Εξάρχεια, όπου έβαλαν φωτιές σε κάδους και έκαψαν αυτοκίνητα. 
Στην συμβολή των οδών Τοσίτσα και Πατησίων οι άγνωστοι έσπασαν ένα τρόλεϊ, αφού ανάγκασαν τους επιβάτες και τον οδηγό να κατέβουν. Στο περιστατικό σύμφωνα με τις πληροφορίες δεν τραυματίστηκε κανείς. 

Οι ομάδες αντιεξουσιαστών κατευθύνθηκαν προς το Πολυτεχνείο, έστησαν οδοφράγματα στην οδό Στουρνάρη και γκρέμισαν τις σκαλωσιές που είχαν στηθεί για να καθαριστεί το κτήριο από το ασπρόμαυρο γκάφιτι.  
Για περίπου δύο ώρες στην περιοχή γύρω από το Πολυτεχνείο εξελισσόταν «κλεφτοπόλεμος», με τις ομάδες των αντιεξουσιαστών να επιτίθενται προς τα ΜΑΤ και να καταστρέφουν φανάρια επί της Πατησίων και των γύρω δρόμων. Η κυκλοφορία είχε διακοπεί στις οδούς γύρω από το Πολυτεχνείο, ενώ καταστροφές σημειώθηκαν σε παρκαρισμένα οχήματα.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι νεαροί επιτέθηκαν με βαριοπούλες και προκάλεσαν ζημιές στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στην Χαριλάου Τρικούπη, κάτι που όμως προς το παρόν δεν επιβεβαιώνεται από την αστυνομία.






google page rank