Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015

Εντοπίστηκε μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών σε σπίτι στο Μεσολόγγι

Μεγάλη ποσότητα χασίς έπεσε στα χέρια των ανδρών της Ασφάλειας Πατρών και Μεσολογγίου που αξιοποίησαν πληροφορίες και έφθασαν σε σπίτι στο κέντρο του Μεσολογγίου και πιο συγκεκριμένα στην πλατεία Κέννεντυ, όπου σύμφωνα με πληροφορίες κάποια άτομα επιχείρησαν να μεταφέρουν τα ναρκωτικά κατά τη διάρκεια της νύχτας...

Οι αστυνομικοί με την παρουσία Δικαστικού λειτουργού είχαν θέσει υπό παρακολούθηση το σπίτι και μετά από έρευνα κατάφεραν να συλλάβουν έναν Αλβανό με ένα μέρος της ποσότητας, καθώς οι υπόλοιποι αντιλήφθηκαν την παρουσία της αστυνομίας και εξαφανίστηκαν, με την υπόλοιπη ποσότητα, την οποία προσπάθησαν να πετάξουν, και με το όχημα που έκαναν τη μεταφορά.
Οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι ακολούθησε καταδίωξη. Ακόμα δεν έχει γίνει καταμέτρηση αλλά φαίνεται ότι πρόκειται για μια μεγάλη ποσότητα, η οποία θα διοχετευόταν στα στέκια των χρηστών της περιοχής. Την υπόθεση έχει αναλάβει η Ασφάλεια της Πάτρας ενώ πρόκειται να εκδοθούν εντάλματα σύλληψης και για τους υπόλοιπους που εμπλέκονται.

aixmi-news.gr
google page rank