Παρασκευή 14 Απριλίου 2017

Πέθανε 55χρονος που... περίμενε το ασθενοφόρο

Αγαπητό Blog
Σας παρακαλώ θερμά .!!!
Αναδείξτε το θέμα.!!!!
Μην περιμένουμε σε αυτή την Χώρα για τα επόμενα 20 χρόνια, να υπάρχει οδηγός στα ασθενοφόρα των Κέντρων Υγείας σε όλες τις βάρδιες, όπως υπάρχει στην Ελβετία ή στην Ολλανδία του Ντάισελμπλουμ  , τον οποίο πολλοί πέσαμε να φάμε γιατί είπε κάποιες αλήθειες  .!!!!
Μην στεκόμαστε πεισματικά σε τυπικότητες .!!!!!
Ας καταλάβουν οι συνάδελφοί μου του Κέντρου Υγείας ,πως υπάρχουν πολλοί εθελοντές επαγγελματίες οδηγοί ,που είναι πρόθυμοι να οδηγήσουν το ασθενοφόρο ,για να μην χαθεί τόσο άδικα και άλλη μια ανθρώπινη ζωή .
Εγώ αισθάνομαι δυστυχώς με αυτά τα τραγικά περιστατικά  απόλυτα  δικαιωμένος, για όσα έκανα και ανέδειξα το θέμα.!!!!
Δεν ζητώ ανόητες κόντρες  με συναδέλφους μου , αλλά συνεργασία, συνεργασία ,συνεργασία για να σώζονται ανθρώπινες ζωές .!!!

Η αναφορές σε Ιατρικούς Συλλόγους και στην 6η ΥΠΕ με αφήνουν αδιάφορο . Ας σωθεί μια ζωή και ας με βάλουν φυλακή ,μετά για την όποια παράβαση θα έχω κάνει.!!!
Αστακός 11/4/2017
Καλό Πάσχα σε όλους σας.
Με εκτίμηση
Ένας παθιασμένος  Επαρχιακός Γιατρός
Παναγιώτης Στάικος  
Νέο τραγικό συμβάν σημειώθηκε στη Χαλκιδική, καθώς μόλις σε λίγα μόνο 24ωρα ένας νέος άνθρωπος έχασε τη ζωή του εξαιτίας αυτή τη φορά της έλλειψης οδηγού ασθενοφόρου.
Την αποκάλυψη πραγματοποίησε εθελοντής διασώστης ο οποίος πραγματοποίησε τηλεφωνική παρέμβαση στην πρωινή εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού Αnt1. Οπως επισήμανε, κλήθηκε εκείνος στο σημείο προκειμένου να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον άτυχο 55χρονο ο οποίος είχε υποστεί έμφραγμα.
Ο άτυχος 55χρονος υπέστη έμφραγμα στο χωριό Νέα Σκιώνη, στην περιοχή της Κασσάνδρεια, όπου και διαθέτει Κέντρο Υγείας και ασθενοφόρο. Ωστόσο, το πρόβλημα είναι πως δεν διαθέτει προσωπικό με αποτέλεσμα το όχημα να βρίσκεται ακινητοποιημένο. Να σημειωθεί, πως το αμέσως επόμενο διαθέσιμο ασθενοφόρο απείχε από το σημείο 80 χιλιόμετρα το οποίο είχε κληθεί να συνδράμει σε άλλο περιστατικό στην περιοχή του Πολυγύρου. Αυτό σήμαινε πως θα μπορούσε να μεταβεί για να παράσχει τις υπηρεσίες στον 55χρονο μόνο στην περίπτωση που ολοκληωνόταν το περιστατικό που ήταν ήδη σε εξέλιξη. Η ώρα που υπολογιζόταν πως θα χρειαζόταν είναι πάνω από εκείνη της μίας. Δυστυχώς ο άτυχος άνδρας δεν τα κατάφερε με αποτέλεσα να καταλήξει λίγο αργότερα.
Να σημειωθεί, τέλος, πως είναι το δεύτερο περιστατικό μέσα πολύ μικρό χρονικό διάστημα αφού το Σάββατο ένας 38χρονος έχασε τη ζωή του, ενώ το ασθενοφόρο έφθασε στο σημείο δύο ώρες αργότερα.
Πηγή: Xαλκιδική: Πέθανε 55χρονος που... περίμενε το ασθενοφόρο -Δεύτερη περίπτωση σε λίγες ημέρες | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/news/330599/xalkidiki-pethane-55hronos-poy-perimene-asthenoforo-deyteri-periptosi-se-liges-imeres#ixzz4dvLyPa6p
http://www.iefimerida.gr/news/330599/xalkidiki-pethane-55hronos-poy-perimene-asthenoforo-deyteri-periptosi-se-liges-imere 
google page rank