Σάββατο 1 Απριλίου 2017

ΑΓΡΙΝΙΟ: ΑΣΥΛΛΗΠΤΟΙ ΟΙ «ΠΥΡΟΜΑΝΕΙΣ» -ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η «ΠΥΡΠΟΛΥΣΗ» ΚΑΔΩΝ!

Το τελευταίο διάστημα, όπως έχουμε ξαναπεί, άγνωστος ή άγνωστοι… έχουν βρει ένα καινούργιο τρόπο να σπάνε την πλήξη τους ! Καθημερινά   βάζουν  φωτιές σε κάδους σκουπιδιών σε διάφορα σημεία της πόλης του Αγρινίου.
 Το μπαράζ πυρκαγιών στους κάδους απορριμμάτων έχει προκαλέσει «πονοκέφαλο» στην Αστυνομία, στην Πυροσβεστική αλλά και στο Δήμο. 35 περίπου κάδοι απορριμμάτων έγιναν παρανάλωμα του πυρός μέσα σε λίγες ημέρες και το κακό δεν λέει να σταματήσει. 
Χθες στην περιοχή του Πανεπιστημίου σημειώθηκε  εμπρησμός σε 2 κάδους , ενώ τη Δευτέρα το βράδυ έγιναν παρανάλωμα του πυρός δύο ακόμη κάδοι κοντά στην περιμετρική..Το ανησυχητικό είναι πως παρότι η αστυνομία έχει συλλέξει  στοιχεία  και κάνει προσαγωγές ατόμων εν τούτοις οι «πυρομανείς» παραμένουν ασύλληπτοι και σχεδόν κάθε βράδυ μεγαλώνουν τον κατάλογο των κατεστραμμένων κάδων! 

Οι  αρμόδιες αρχές πάντως είναι αποφασισμένες  να εξιχνιάσουν την υπόθεση, συνεχίζεται  η συλλογή, αξιοποίηση και αξιολόγηση των στοιχείων έτσι ώστε άμεσα  να βρουν τα  ίχνη των δραστών!
agriniosite
google page rank