Δευτέρα 10 Απριλίου 2017

Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι σώζει αρνιά από τη σφαγή του Πάσχα [βίντεο]

Μπορεί οι Αμερικανοί πρόεδροι την Ημέρα των Ευχαριστιών να σώζουν μία γαλοπούλα, ωστόσο, ο πρώην Ιταλός πρωθυπουργός Σίλβιο Μπερλουσκόνι φαίνεται λίγο πιο μεγαλόκαρδος και τώρα το Πάσχα θα σώσει πέντε αρνιά!
Ο πρώην Ιταλός πρωθυπουργός θα προσφέρει «άσυλο» στα μικρά αρνάκια στη βίλα του έξω από το Μιλάνο, σώζοντάς τα από τη «σφαγή του Πάσχα».
Μάλιστα, φωτογραφήθηκε με τα αρνάκια στον κήπο της έπαυλη του Σαν Μαρτίνο. Με αυτόν τον τρόπο, ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι στηρίζει την εκστρατεία «το Πάσχα διάλεξε τη ζωή, διάλεξε την επιλογή βίγκαν».
Στο βίντεο ο πρώην πρωθυπουργός φαίνεται να κάθεται στο γρασίδι και να ταΐζει με το μπιμπερό μικρό αρνάκι, θέλοντας να μοιραστεί με όλους πως στο δικό του πασχαλινό τραπέζι δεν θα έχει κρέας, διότι προέχει η υπεράσπιση των δικαιωμάτων των ζώων.
Ο Ιταλός ευαισθητοποιήθηκε από τη Μικέλα Βιττόρια Μπραμπίλα, στέλεχος του κόμματος Φόρτσα Ιτάλια και επικεφαλής της Ιταλικής Ένωσης για την Υπεράσπιση των Ζώων και του Περιβάλλοντος.
Παρατηρητές αναφέρουν πως ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι προωθεί ένα πιο ευαίσθητο προφίλ, αφήνοντας πίσω του τις υπερβολές του παρελθόντος.

 


google page rank