Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2017

Ένας 19χρονος πυγμάχος με… ΧΡΥΣΗ καρδιά (!!!) με καταγωγή από την Κωνωπίνα

«Κλέβουμε» χωρίς πολλά πολλά λόγια και καθυστερήσεις το ποστάρισμα του προπονητή της πυγμαχικής Παναχαϊκής Νίκου Πλέα στην προσωπική του σελίδα στο f/b, για να ξεκινήσουμε το συγκεκριμένο άρθρο:
«Σε μια εποχή που έχουν χαθεί οι αξίες της φιλίας, της ομαδικότητας και πολλές φορές του αθλητισμού, έρχονται κάποιοι αληθινοί πρωταθλητές να μας τις θυμήσουν!!!»
Αυτό που συνέβη στην Άρτα το Σάββατο το απόγευμα, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πυγμαχίας Β’ Κατηγορίας είναι από αυτά που πρέπει να ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΑΙ στα σχολεία μπας και φτιάξουμε κάποτε αυτή την δύσμοιρη την παιδεία μας…
Ο Στάθης Βλαχοθανάσης λοιπόν, πυγμάχος της «βασίλισσας«, κλήθηκε στους ημιτελικούς να αντιμετωπίσει τον συμπαίκτη του στην ίδια ομάδα Διονύση Ψυχογιό. Όποιος έπαιρνε την πρόκριση στον τελικό, θα έπαιρνε και το εισιτήριο για το πρωτάθλημα ανδρών (Α’ κατηγορία – elite)… ΟΜΩΣ, ο Βλαχοθανάσης είχε ήδη εξασφαλίσει τη συμμετοχή του από το περυσινό πρωτάθλημα στην Β’ Κατηγορία, ενώ ο Ψυχογιός όχι, αφού είναι σχετικά νέος στα ρινγκ.

Έτσι, ο Νίκος Πλέας, που βρισκόταν στη γωνία του Βλαχοθανάση, λίγο μετά το καμπανάκι, πέταξε λευκή πετσέτα!, όπως είχε ζητήσει ο αθλητής της ΠΓΕ. Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι στην γωνία του Ψυχογιού βρισκόταν ο προπονητής της Αμυνας Μάριος Καπερώνης (κάτι που συνηθίζεται με τους πατρινούς τεχνικούς να μοιράζονται γωνίες σε «εμφύλιες» αναμετρήσεις).
Αυτή πάντως δεν ήταν η πρωτη φορά που ο Βλαχοθανάσης απέδειξε το ΗΘΟΣ του και την ΨΥΧΗ του… Πέρυσι , κατέκτησε το πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας των ανδρών με σπασμένο χέρι..!!! Φέτος, ο 19χρονος αλλά τόσο ΜΕΓΑΛΟΣ άνθρωπος Στάθης, χρεώθηκε την ήττα, έχασε ευκαιρία για να στεφθεί 2η χρονιά ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ και να πάρει το χρυσό μετάλλιο, προκειμένου να χαρίσει μια στιγμή στον συναθλητή του…
ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗ ΕΛΛΑΔΑ…
Για τέτοιες στιγμές…
ΑΠΕΙΡΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ..!!!
google page rank