Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2017

Αίας Αμφιλοχίας στην 3η φάση του κυπέλλου ΕΠΣ Αιωτοακαρνανίας

Στην 3η φάση του κυπέλλου ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας περνά ο Αίας Αμφιλοχίας μετά τη νίκη επί του ΑΟ Αρχοντοχωρίου με σκορ 6-4 στα πέναλτι. Ο αγώνας διεξήχθη στο γήπεδο της Μπούκας και οι δύο ομάδες είχαν από 1 ημίχρονο. Στο πρώτο μέρος ο ΑΟ Αρχοντοχωρίου είχε την υπεροχή καταφέρνοντας στο 25΄να ανοίξει το σκορ με τον Αποστολάκη. Ο Αίαντας ανέβασε ρυθμό στο Β΄ μέρος δημιουργώντας 5 καλές ευκαιρίες για γκολ κυρίως από στημένες φάσεις και στο 65’ ο Χριστοδούλου Τ. ισοφάρισε. Το παιχνίδι πήγε στην παράταση χωρίς να σημειωθούν τέρματα και στα πέναλτι ο Αίας κέρδισε  5-3 διαμορφόνοντας το τελικό 6-4.
Να σημειωθεί πως η ομάδα του Αίναντα φέτος είναι εμφανώς ανασυγκροτημένη και φρεσκαρισμένη με νέους παίχτες της περιοχής δίνοντας άλλον αέρα και στόχους στην ιστορική ομάδα της Αμφιλοχίας.
Οι 18 ομάδες που συνεχίζουν πλέον στο κύπελλο είναι οι: ΑΕ Μεσολογγίου, Αναγέννηση Μεσολογγίου, Αλικυρναϊκός Αγίου Θωμά, Τρίκαρδος Κατοχής, Παναιτωλικός Κ20, Φλόγα Παλαιομάνινας, Όμηρος Νεοχωρίου, Ατρόμητος Αντιρρίου, ΑΟ Ρηγανά, Ηρακλής Αστακού, Αχελώος Αγγελοκάστρου, Αράκυνθος Ματαράγκας, Θύελλα Παραβόλας, Νέος Αμφίλοχος, ΠΑΟ Δόξα Καινουρίου, ΑΙΑΣ Αμφιλοχίας, Αμβρακικός Λουτρού, ΑΟ Σκουτεράς.

Για την 2η φάση του κυπέλλου θα αναμετρηθούν 2 ζευγάρια τα οποία είναι: Αλικυρναϊκός Αγίου Θωμά – Αράκυνθος Ματαράγκας και Αμβρακικός Λουτρού – Παναιτωλικός Κ20, οι υπόλοιπες 14 ομάδες περνούν στην 3η φάση του κυπέλλου χωρίς αγώνα.








φωτό:Georgios Ntaikos
maistros
google page rank