Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2017

Πενθεί το τοπικό ποδόσφαιρο: Αναβλήθηκε το Ναυπακτιακός Αστέρας-Απόλλων Δοκιμίου

Όπως ήταν αναμενόμενο, μετά το τραγικό δυστύχημα στα Παλιάμπελα και τον χαμό του ποδοσφαιριστή του Απόλλωνα Δοκιμίου Λεωνίδα Ζαχαράκη, με απόφαση της Διοίκησης της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αιτωλ/νίας, ο προγραμματισμένος για το Σάββατο αγώνας της ομάδας με τον Ναυπακτιακό Αστέρα αναβάλλεται.

Η ανακοίνωση της ΕΠΣΑ:


«Από την Ε.Π.Σ. ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ ανακοινώνεται ότι ο προγραμματισμένος για το ΣΑΒΒΑΤΟ 23-9-2017 αγώνας για το πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της Ενώσεώς μας ΝΑΥΠ. ΑΣΤΕΡΑΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΟΚΙΜΙΟΥ, αναβάλλεται λόγω θανάτου ποδοσφαιριστή του ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΔΟΚΙΜΙΟΥ.»

Συλλυπητήριες ανακοινώσεις ποδοσφαιρικών σωματείων

Το Δ.Σ. του ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΔΟΚΙΜΙΟΥ εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια για τον άδικο χαμό του ποδοσφαιριστή μας και συγχωριανού μας ΛΕΩΝΙΔΑ ΖΑΧΑΡΑΚΗ! Δύναμη και κουράγιο στους γονείς και τα αδέρφια! Καλό ταξίδι…

Σύσσωμη η οικογένεια της ΑΕ Μεσολογγίου εκφράζει στους οικείους του Λεωνίδα Ζαχαράκη, στην ποδοσφαιρική του οικογένεια τον Απόλλωνα Δοκιμίου και στην οικογένεια του Λεωνίδα Χολέβα τα συλλυπητήρια για τον τόσο άδικο και πρόωρο χαμό τους. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τους σκεπάσει.

Το Δ.Σ., ο προπονητής και οι ποδοσφαιριστές του Αστέρα Καμαρούλας εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια, τους οικείους καθώς και στο σωματείο του Απόλλωνα Δοκιμίου για τον άδικο χαμό του ποδοσφαιριστή Λεωνίδα Ζαχαράκη. Ας είναι ελαφρό το χώμα που θα τον σκεπάσει.

Το Δ.Σ. της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΘΕΡΜΟΥ εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια για τον άδικο χαμό του ποδοσφαιριστή ΛΕΩΝΙΔΑ ΖΑΧΑΡΑΚΗ! Δύναμη και κουράγιο στους γονείς και τα αδέρφια. Καλό ταξίδι…
agriniopress

google page rank