Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2017

Μία νέα συνδικαλιστική κίνηση στην Αστυνομία

Μία νέα συνδικαλιστική δύναμη στην Αστυνομία έρχεται να ταράξει τα νερά εν όψει των εκλογών που θα γίνουν στο τέλος Σεπτεμβρίου, για την εκλογή του προεδρείου στην ΠΟΑΣΥ. Σήμερα σε ξενοδοχείο της Γλυφάδας έγινε η πρώτη συγκέντρωση της κίνησης, παρουσία πολλών δημοσιογράφων που ασχολούνται με το αστυνομικό ρεπορτάζ.
Μ.ΠΡ.Ο.Σ.Τ.Α (Μάχιμη Προοδευτική Ομοσπονδιακή Συμμαχία Των Αστυνομικών)  θα είναι το όνομα της κίνησης με "μπροστάρη" τον Γιώργο Καλλιακμάνη γνωστό για την συνδικαλιστική του δράση, ο οποίος είναι και πρόεδρος της Ε.Α.Υ.Ν/Α.Α.
"Είναι μία νέα κίνηση στο συνδικαλιστικό κίνημα που δεν δέχεται αποκλεισμούς, και θα πορευθεί με ήθος και αξιοπρέπεια" τόνισε μεταξύ των άλλων ο κ. Καλλιακμάνης. "Για να πάμε μπροστά, ο συνδικαλισμός των "επιτροπών" θα πρέπει να τελιώσει" είπε, ενώ επιτέθηκε στο σημερινό προεδρείο της Ένωσης κατηγορώντας το ότι πολλές φορές έχει πάρει αποφάσεις χωρίς να ενημερώσει τα αρμόδια όργανα. Στηλίτευσε επίσης το γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια οι ένστολοι έχουν υποστεί τις μεγαλύτερες συνδικαλιστικές ήττες από ιδρύσεως του συνδικαλιστικού κινήματος της Αστυνομίας όσον αφορά στο μισθολογικό.
Η νέα αυτή κίνηση έχει ήδη βρει ήδη αρκετούς υποστηριχτές ανάμεσα στις τάξεις των αστυνομικών οι οποίοι πιστεύουν ότι μία μεγάλη ανανέωση προσώπων στο συνδικαλιστικό κίνημα του κλάδου, απαιτείται ώστε οι αστυνομικοί να ξεκινήσουν να κερδίζουν "μάχες" απέναντι στις πολιτικές ηγεσίες, οι οποίες συνέχεια υποβαθμίζουν τον ρόλο του αστυνομικού στην Ελληνική κοινωνία. 
Στο πάνελ παρευρέθηκαν: Μαρίνος Κακαβάς, Γραμματέας Ε.Α.Υ.Ν/Α.Α., Δημήτρης Ρούσης, μέλος ΔΣ Αστυν. Υπαλλ Ακαρνανίας, Γιώργος Καλλιακμάνης, Πρόεδρος της Ε.Α.Υ.Ν/Α.Α., Δρόσος Παρασκευάς, Πρόεδρος Ένωσης Αστυν. Υπαλλ. Φωκίδας και ο Μαυρογιώργoς Σωκράτης, Πρόεδρος Αστυν. Υπαλλ. Καρδίτσας.
vimaonline.
google page rank