Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2017

Νίκες στην Ευρώπη για το Kick Boxing Kακαρέλης

Στις κορυφαίες θέσεις της Ευρώπης με την εθνική ομάδα Kick boxing ο ΑΣ Θησέας Αιτ / νιας έχοντας με πέντε αθλητές κέρδισε πέντε μετάλλια.
Η ανακοίνωση του Συλλόγου
“Οι αθλητές της Kakarelis team  ανέβασαν την ελληνική σημαία πέντε φορές στο βάθρο δείχνοντας την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στον σύλλογο από τον προπονητή τους Κακαρέλη Νίκο. 

Ο σύλλογος συμμετείχε με πέντε αθλητές όπου κατέκτησε πέντε μετάλλια, ένα ασημένιο και τέσσερα χάλκινα.  Οι αθλητές έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό με άψογη συνεργασία με τον προπονητή τους και οι μεγάλες διακρίσεις ήρθαν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.  Πέρσι με δυο αθλητές κατέκτησε ένα παγκόσμιο μετάλλιο με τον  Μυζήθρα Δημήτρη. Οι αθλητές με δύσκολους αντιπάλους και αγώνες κατάφεραν να ανεβάσουν την ελληνική σημαία αλλά και το Αγρίνιο όπου ήταν και οι μοναδικοί που εκπροσώπησαν την πόλη πέντε φορές στο βάθρο. Οι αθλητές που κατέκτησαν μετάλλια ήταν:
Μεσυνδιάνου Ρέα  χάλκινο μετάλλιο -50 κιλά LC.
Φλωροσκούφης Παναγιώτης ασημένιο μετάλλιο – 57 κιλά Full contact.
Μεσυνδιάνου Ρέα χάλκινο μετάλλιο -50 κιλά KL.
Μυζήθρας Δημήτρης χάλκινο μετάλλιο – 54 κιλά k1.
Καραδημας Παντελής χάλκινο μετάλλιο +81 κιλά Full contact.
Αλεξανδροπουλος Θεοδωρος 5η θεση -42 κιλα  LC
Ο σύλλογος συγχαίρει τους αθλητές αλλά και τον προπονητή της εθνικής ομάδας Kick boxing  Κακαρέλη Νίκο.  Συγχαρητήρια σε όλη την διοίκηση της ΠΟΚ  όπου ήταν κοντά στους αθλητές αλλά και τους προπονητές και βοήθησαν  στην κατάκτηση των μεταλλίων. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και σε όλη την αποστολή της εθνικής ομάδας προπονητές, αθλητές και παράγοντες όπου σαν μια γροθιά κατάφεραν να φέρουν τόσο μεγάλες διακρίσεις για την Ελλάδα.”

agriniopress

google page rank