Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2017

ΒΟΝΙΤΣΑ: Ο αδέσποτος σκύλος του σχολείου βρήκε ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ και φροντίδα

Ο αδέσποτος σκύλος που ήταν σε σχολείο της Βόνιτσας και γάβγιζε σε ορισμένους άνδρες καθηγητές, κάποιος τον είχε εγκαταλείψει πριν ένα χρόνο περίπου, αλλά σαν να μην έφτανε αυτό, κάποιος του είχε ρίξει οξύ σε μέρος του σώματος του και ίσως γι’ αυτό αντιδρούσε ορισμένες φορές κατ' αυτόν τον τρόπο. 
Απ’ ότι μάθαμε οι μαθητές το αγαπούσαν και το τάιζαν. 
Την επομένη μετά από διάφορες δημοσιεύσεις για τον αδέσποτο σκύλο βρήκε την αγάπη και την θαλπωρή που έπρεπε. 
Το σκυλάκι γλύτωσε τα χειρότερα, αφού βρέθηκαν εθελοντές που του παρείχαν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, το πήγαν σε κτηνίατρο και του έκαναν τα εμβόλια και εξετάσεις που τα έξοδα τα πλήρωσε η καλή διευθύντρια σχολείου της Βόνιτσας. Στην συνέχεια το σκυλάκι είναι σε ανθρώπους που το αγαπάνε.
Επειδή στην Βόνιτσα και σε όλη την περιοχή γενικότερα παρατηρείται το φαινόμενο αυτό με τα αδέσποτα, που κάποιος παίρνει ένα σκύλο για κάποιο διάστημα και στην συνέχεια τον αφήνει στην μοίρα του, αυτός είναι ο κύριος αίτιος της κατάστασης αυτής, από την άλλη όμως και ο κάθε δήμος πρέπει να φροντίσει για το φαινόμενο αυτό. 
Χαιρετίζουμε  τον  υπό ίδρυση σύλλογο "ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ" που καλεί όλους να λάβουμε μέρος στην συνάντηση την Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 7:00 το απόγευμα στο Δημαρχείο Βόνιτσας προκειμένου να παρθούν άμεσες αποφάσεις και μέτρα για την προστασία των αδέσποτων της Βόνιτσας. 

google page rank