Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2017

ΚΑΤΟΥΝΑ: Με κάθε εκκλησιαστική λαμπρότητα εορτάσθηκε και εφέτος η μνήμη του Αγίου Νικολάου και πλήθος κόσμου παρακολούθησε τον Εσπερινό στο Μοναστήρι του Αγίου Νικολάου .


Την παραμονή Τρίτη 5.12.2017, τελέσθηκε Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός μετ΄ αρτοκλασία και το Θείο λόγο κήρυξε ο Πανοσιολογιότατος  Αρχιμανδρίτης π. Νεκτάριος , εφημέριος Ι.Ν. Αγίας Τριάδας Αγρινίου. Αρκετοί Ιερείς τις περιοχής συλλειτούργησαν με τον Αρχιμανδρίτη, όπως ο εφημέριος του Αετού Σπύρος Μανιαβός και ο εφημέριος της Κωνωπίνας π. Δημήτριος Χαμαλέτσος κ.α. Στις φετινές Ιερές Ακολουθίες έψαλλε και η γερόντισσα Μαρία
Με το πέρας του εσπερινού οι κάτοικοι του οικισμού πρόσφεραν στους επισκέπτες χταπόδι και καλαμάρια, επίσης νηστίσιμα γλυκίσματα.  
Στις εορταστικές εκδηλώσεις φέτος στο Μοναστήρι του Αγίου Νικολάου παραβρέθηκε για πρώτη φορά και ο Δήμαρχος Ακτίου-Βόνιτσας Γεώργιος Αποστολάκης που έμεινε ενθουσιασμένος με τις εργασίες της γερόντισσας και των κατοίκων.
 Επίσης ο πρόεδρος της Κατούνας κ. Θωμάς Καφρίτσας και η γραμματέας του Δημοτικού συμβουλίου του Δήμου μας και αντιπρόεδρος του Κέντρου Μέριμνας Αθηνά Βέμη Καρέλου.

Από το Α.Τ. Κατούνας o διοικητής κ. Κόκκιος 
Επίσης φιλοξενήθηκαν στα κελιά της Μονής όπου συντηρεί με την βοήθεια των πιστών η γερόντισσα Μαρία. 
Σπουδαίο το έργο της γερόντισσας από το καλοκαίρι που ήρθε και εγκαταστάθηκε στο Μοναστήρι. Όλοι πρέπει να συμβάλουμε   στην προσπάθειά της με κάθε τρόπο. 


ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΣΠΕΡΙΝΟ:


















































































































































ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ 
google page rank