Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2017

Ο Πανταζής Πανταζόπουλος παίρνει θέση και στηρίζει την σημερινή ύπαρξη δύο σχολείων στην Βόνιτσα

Στο προσωπικό του προφίλ στο fb ο Πανταζής Πανταζόπουλος γράφει για τα σχολεία της Βόνιτσας : 
Η ύπαρξη δύο σχολείων στην Βόνιτσα εξασφαλίζει αυτήν την στιγμή την δυνατότητα να υπάρχουν τρία τμήματα για κάθε τάξη και ως εκ τούτου να έχουμε τμήματα των 16-20 παιδιών. Ταυτόχρονα, δίνει το δικαίωμα να διεκδικήσει η εκάστοτε δημοτική αρχή την δημιουργία μιας νέας σχολικής μονάδας ώστε να στεγαστεί το δεύτερο σχολείο και να λυθεί δια παντός το δεδομένο πρόβλημα της στέγασης, καθώς ακόμα και με το υπό ανακαίνιση κτίριο δεν καλύπτονται οι ανάγκες. 
Προφίλ του κ. Πανταζόπουλου 
Αντίθετα, σε περίπτωση συγχώνευσης, εφόσον οι μαθητές μίας τάξης "πέσουν" κάτω από τα 50 άτομα, αντί 3 (τριών) βάσει νόμου θα συγχωνεύονται σε 2 τμήματα χωρίς κάτι να εξασφαλίζει ότι θα γίνονται πάλι 3 αν αυξηθούν πχ τα παιδιά στην επόμενη χρονιά. Επίσης, εύλογα καταλαβαίνει κανείς ότι το αίτημα για νέο σχολείο (κτίριο) θα είναι "αδύναμο" σε περίπτωση που υφίσταται μόνο ένα σχολείο σε σχέση με την σημερινή κατάσταση. 
Υ.Γ. Είναι γελοίο και ανόητο να γράφονται σχόλια του τύπου "για την καρέκλα/για τον αξίωμα/για το μισθό γίνεται η κινητοποίηση" όταν υπάρχουν μπροστά μας τόσο σοβαρά θέματα. 
Και κατά την προσωπική μου άποψη είναι άδικο για έναν άνθρωπο που έχει προσφέρει τόσο στο σχολείο όσο και γενικότερα με εθελοντική παρουσία σε δράσεις στην Βόνιτσα, να εκφράζονται απόψεις αφοριστικές και εκδικητικές που προσβάλουν όλους μας.
google page rank