Τρίτη 26 Ιουνίου 2018

Με τη συμμετοχή δεκάδων παιδιών από το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης, Φυτειών, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 22 Ιουνίου


Με τη συμμετοχή δεκάδων παιδιών από το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης, Φυτειών, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 22 Ιουνίου στην αίθουσα εκδηλώσεων του πρώην δημαρχείο Φυτειών η καλοκαιρινή γιορτή του ΚΔΑΠ Φυτειών  .
Με την καθοδήγηση του εκπαιδευτικού προσωπικού, τα παιδιά από το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης παιδιών (ΚΔΑΠ) Φυτειών  παρουσίασαν θεατρική παράσταση , καταχειροκροτούμενα από τους θεατές που είχαν κατακλύσει την αίθουσα.
Η εκδήλωση ξεκίνησε με τον χαιρετισμό της υπεύθυνης του ΚΔΑΠ κ Ελένης Χολής καλωσόρισε τους καλεσμένους ευχαρίστησε των πρόεδρο και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της κοινωφελούς για την στήριξη που παρέχουν στα ΚΔΑΠ     Στην συνέχεια έδωσε τον λόγο στον  Πρόεδρο της κοινωφελούς επιχείρησης του Δήμου Ξηρομέρου Κώστα Γεωργούλα  στον σύντομο χαιρετισμό του, ο Πρόεδρος τόνισε μέσω της Κοινωφελούς επιχείρησης  γίνεται μεγάλη προσπάθεια να αυξάνεται κάθε χρόνο ο αριθμός των παιδιών των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης και να απολαμβάνουν τις διάφορες υπηρεσίες που παρέχουν αυτά, μάλιστα, ο Πρόεδρος διευκρίνισε ότι στόχος είναι να λειτουργήσει στον Δήμο και άλλο ένα ΚΔΑΠ .
Επίσης, ο Πρόεδρος τόνισε ότι επιπρόσθετος στόχος είναι να αυξηθεί ο αριθμός των παιδιών που θα παρακολουθούν δωρεάν αυτά τα προγράμματα, προκειμένου να διευκολύνονται οικονομικά οι οικογένειές τους.
Τέλος ο πρόεδρος έδωσε συγχαρητήρια στο προσωπικό του ΚΔΑΠ και ευχαρίστησε τους γονείς για την συνεργασία που έχουν με το διοικητικό συμβούλιο της επιχείρησης και το προσωπικό του ΚΔΑΠ ευχήθηκε σε όλους καλό καλοκαίρι .
Την εκδήλωση Τίμησε με την Παρουσία του Ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς επιχείρησης Γεωργούλας Κωνσταντίνος, ο Πρόεδρος του τοπικού διαμερίσματος Παπαδάτου Ζαρέντης Νικόλαος οΠρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Ακαρνανικό Φως Μέλη του Συλλογου γονέων και κηδεμόνων και πολλοί άλλοι ..








xiromeritis
google page rank